Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

19 C°

Organizacija karnevala po uzoru na druge sredine

Autor: Z L

29.01.2009. 23:00
Organizacija karnevala po uzoru na druge sredine


U povodu priopćenja tvrtke RMC Zadar – prošlogodišnjeg organizatora Karnevala – na temu organizacije Zadarskog karnevala 2009., objavljenog u medijima dana 30. siječnja 2009. godine, Zvonko Šupe, direktor Turističke zajednice, oglasio se sljedećim priopćenjem:
“Na 9. sjednici Turističkog vijeća TZG Zadra, održanoj u četvrtak, dana 29. siječnja, jednoglasno je usvojena odluka prema kojoj će Turistički ured Turističke zajednice grada Zadra samostalno organizirati Zadarski karneval 2009. u uskoj suradnji s mjesnim odborima s područja grada Zadra.
Navedena odluka donijeta je isključivo temeljem iskazanog interesa mjesnih odbora s područja grada Zadra i njihovog dogovora s Turističkom zajednicom grada Zadra, a po uzoru na druge turističke zajednice u Hrvatskoj, koje također samostalno organiziraju karnevale. Izvođenje zaključaka o bilo čijem utjecaju na navedenu odluku krajnje je nekorektno i ne odgovara istini.
Kao što smo i ranije napomenuli, pravodobno ćemo vas obavijestiti o programu i terminima Zadarskog karnevala 2009., kako putem naših priopćenja, tako i putem web stranica Turističke zajednice grada Zadra”, piše u dopisu što ga potpisuje Zvonko Šupe.