Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Sada moram opravdati Ćirino povjerenje

Autor: Drago Bajković

29.01.2013. 23:00
Sada moram opravdati Ćirino povjerenje

Foto: Filip BRALA



Život profesionalca je takav i za svoj novi klub ću dati sve od sebe i kada budem igrao protiv Zadra – kazao je Ćurjurić


Ivan Ćurjurić, dojučerašnji igrač prvoligaša sa Stanova, potpisao je trogodišnji ugovor sa Zagrebom i od sada će braniti boje momčadi iz Kranjčevićeve. Ovaj plemeniti veznjak je u jesenskom dijelu prvenstva bio dvostruki strijelac za Zadrane u visokoj (4:0) pobjedi nad Zagrebom i vjerojatno je tada skrenuo pozornost čelnih ljudi iz Kranjčevićeve na sebe.
Potpisao sam ugovor na tri godine i jedino što u ovome trenutku mogu reći da sam prezadovoljan – kazivao je Ćurjurić kada smo ga dobili na mobitel.
– Upravo nam je završio trening nakon kojeg slijedi karantena, a poslijepodne (op.a. jučer) nas čeka utakmica s drugoligašem Rudešom. Uvjeti koje pruža Zagreb su fantastični, centar Zagrebello u kojem treniramo je stvarno za ne vjerovati.
Kakav je bio prvi susret s legendarnim Ćirom Blaževićem.
– U Zagrebu igra Ante Mitrović koji mi puno pomaže u ovim prvim danima u novom klubu. Ćiro kao Ćiro, odmah je u prvom susretu bacio jednu šalu rekavši da sam dobrodošao, ali da pripazim kako me Mitrović ne bi pokvario. Strog je Ćiro, ali isto tako se stalno šali s nama pa je zadovoljstvo raditi s njim.
VIŠE U TISKANOM IZDANJU