Sada moram opravdati Ćirino povjerenje

Slika korisnika admin
nk zadar_nk varazdin_ivan curjuric
Filip BRALA
ZABIO IM DVA KOMADA, PA GA POZVALI U SVOJE REDOVE - Ivan Ćurjurić

Ivan Ćurjurić, dojučerašnji igrač prvoligaša sa Stanova, potpisao je trogodišnji ugovor sa Zagrebom i od sada će braniti boje momčadi iz Kranjčevićeve. Ovaj plemeniti veznjak je u jesenskom dijelu prvenstva bio dvostruki strijelac za Zadrane u visokoj (4:0) pobjedi nad Zagrebom i vjerojatno je tada skrenuo pozornost čelnih ljudi iz Kranjčevićeve na sebe.

Potpisao sam ugovor na tri godine i jedino što u ovome trenutku mogu reći da sam prezadovoljan - kazivao je Ćurjurić kada smo ga dobili na mobitel.

- Upravo nam je završio trening nakon kojeg slijedi karantena, a poslijepodne (op.a. jučer) nas čeka utakmica s drugoligašem Rudešom. Uvjeti koje pruža Zagreb su fantastični, centar Zagrebello u kojem treniramo je stvarno za ne vjerovati.

Kakav je bio prvi susret s legendarnim Ćirom Blaževićem.

- U Zagrebu igra Ante Mitrović koji mi puno pomaže u ovim prvim danima u novom klubu. Ćiro kao Ćiro, odmah je u prvom susretu bacio jednu šalu rekavši da sam dobrodošao, ali da pripazim kako me Mitrović ne bi pokvario. Strog je Ćiro, ali isto tako se stalno šali s nama pa je zadovoljstvo raditi s njim.

VIŠE U TISKANOM IZDANJU
Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno