Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Grdović: “Jedva čekam koncert, bit će to velika zabava”

29.01.2014. 23:00
Grdović: “Jedva čekam koncert, bit će to velika zabava”


U povodu održavanja koncerta „35 godina s vama, evo mene moji ljudi”, kojim će 14. veljače u 20 sati u dvorani Krešimir Ćosić Sportskog centra Višnjik Mladen Grdović obilježiti 35 godina na estradi, jučer je u hotelu Kolovare održana konferencija za medije. O slavljeničkom koncertu, na kojem će se Grdoviću pridružiti i Krunoslav Kićo Slabinac, Mate Bulić, Miroslav Škoro, Ivana Kovač, Davor Pekota, klapa Niko, Zoran Jelenković, Ivica Sikirić Ićo i klapa Bibinje, klapa Kontrada, grupa Banana, Vili Kalmeta i grupa Romantic, govorili su, uz Mladena, i organizator Željko Petreš te zamjenik direktora Višnjika Mirko Sičić.
– Nadamo se uspjehu koncerta jer Mladen je zaštitni simbol Zadra. Vjerujem da će predstojeći koncert biti još jedan lijepi audiovizualni događaj, naglasio je Sičić.
– Kada netko ima karijeru dugu poput moje, usponi i padovi su normalna stvar i tko nije spreman na to ne može se baviti ovim poslom. Prošli put smo dio prihoda koncerta, 30.000 kuna donirali udruzi Svijetlo, a ovaj put ćemo dio prihoda donirati Dariji Šimunov, oboljeloj od multiple skleroze, naglasio je Mladen te dodao da mu je drago što pjeva u rodnom gradu, u svom gradu, sa svojim dragim prijateljima te što će koncert voditi Tamara Šoletić, Gordan Kurtović i Igor Jelenić Toto.
– Odabrao sam 25 pjesama kako bih i drugi izvođači imali prostora, želja mi je da predstojeći koncert ne bude koncert poput onih u Lisinskom, već jedna velika zabava. Sretan sam što ću pjevati pred mojim dragim sugrađanima koji me podržavaju još od onog prvog singla koji sam napravio s Đorđom Novkovićem, dodao je Grdović i zahvalio svima uključenim u realizaciju događanja.
Konferencija za medije nije mogla proći bez najnovije pjevačeve maskote – plišanog tovara koji pjeva njegove pjesme, s kojim se Mladen rado fotografirao rekavši da su ga dobro pogodili kada su odabrali tovara.
– Eto mene su dobro pogodili s tovarom, no za neke moje kolege i nisu našli pravu životinju, zaključio je Mladen.