U tijeku su predupisi prvašića u škole

Slika korisnika valentinam
Za buduće zadarske prvašiće
Svi roditelji, odnosno skrbnici čija su djeca obavezna krenuti u prvi razred na jesen, mogu još danas i sutra otići do osnovne škole koja im pripada prema mjestu prebivališta, te tamo predupisati dijete
Marin GOSPIĆ/ilustracija

U zadarskim osnovnim školama jučer je započeo predupis prvašića. Svi roditelji, odnosno skrbnici čija su djeca obavezna krenuti u prvi razred na jesen, mogu još danas i sutra otići do osnovne škole koja im pripada prema mjestu prebivališta, te tamo predupisati dijete.

Točno vrijeme kad roditelji mogu doći s djecom varira od škole do škole, pa je tako u OŠ Zadarski otoci predupis danas i sutra od 16 do 18 sati u sobi pedagoga, psihologa ili defektologa.

U OŠ Šime Budinića je predupis u jutarnjem terminu od 8 do 10 i popodnevnom od 17 do 18.30 sati, u uredu psihologa/defektologa.

U OŠ Krune Krstića predupis će se održati kroz jutarnje sate i to od 8.30 do 12 sati.

U OŠ Petra Preradovića prijava djece za upis u prvi razred provodit će se u uredu pedagoga i psihologa/defektologa u jutarnjem terminu od 8 do 12 i popodnevnom od 16 do 18.30 sati.

U OŠ Šimuna Kožičića Benje, predupis će se obavljati od 8 do 13 sati i od 14 do 19 sati.

U OŠ Stanovi predupis je ujutro od 8 do 12 i u popodnevnom terminu od 14 do 18 sati.

U OŠ Bartula Kašića predupisi će se također održati u dva termina - jutarnji od 8 do 12, te poslijepodnevni od 15 do 19 sati.

U OŠ Smiljevac termini predupisa su utorak od 8.30 do 13.30 sati, te srijeda od 14.30 do 19 sati.

Pravo predupisa u prvi razred osnovne škole u školskoj godini 2018./19. imaju djeca koja do 1. travnja 2018. navršavaju šest godina života. Na predupisu uz osnovne informacije o djetetu (ime i prezime, datum i mjesto rođenja, adresa stanovanja, ime oca i majke) potrebno je znati OIB djeteta.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno