Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Grad želi imati kontrolu nad bazenom

29.03.2011. 22:00
Grad želi imati kontrolu nad bazenom


Ukoliko Gradsko vijeće Grada Zadra prihvati prijedlog zadarskog gradonačelnika dr. Zvonimira Vrančića koji namjerava koncesiju za posebne namjene na pomorskom dobru dati trgovačkom društvu “Zadarski šport”, ta tvrtka, koja je u stopostotnom vlasništvu Grada Zadra, upravljat će bazenom Kolovare sljedećih 20 godina.
Koncesiju za bazen Kolovare tražio je i Plivački klub “Zadar”, no Grad Zadar se odlučio istu dati “Zadarskom športu”, smatrajući da je na taj način imati bolju kontrolu na spomenutom pomorskom dobru.
– Koncesiju za bazen Kolovare zatražila su dva subjekta, tvrtka “Zadar šport” i Plivački klub “Zadar”. Odlučili smo se koncesiju za spomenuto pomorsko dobro dati “Zadarskom športu” jer je riječ o tvrtki koja je u stopostotnom vlasništvu Grada Zadra pa ćemo na taj način imati veću kontrolu nad bazenom Kolovare. “Zadarski šport”, odgovoran je Gradu Zadru, tako da ćemo imati uvid u sva događanja na bazenu, kaže dr. Vrančić, dodajući da je “Zadarski šport” najbolji izbor za bazen koji koristi pet klubova vodenih sportova.