Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Novinari “Zadarskog” sredili “lavove”

29.03.2012. 22:00
Novinari “Zadarskog” sredili “lavove”


Revijalnom malonogometnom utakmicom između momčadi zadarskih novinara i fotografa te članova Lions kluba Zadar nastavljena je humanitarna akcija Lions kluba Zadar “Za ljepši Uskrs svima” koju zadarski lavovi organiziraju šestu godinu za redom. Odličnim nogometom i humanitarnim prilozima članovi obje momčadi pokazali su kako imaju veliko srce i na terenu i kada treba pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija.
– Putem ove humanitarne akcije zadarski Lions klub i ove godine će hranom i raznim drugim potrepštinama razveseliti one najpotrebitije u našemu gradu. Donacije su namijenjene 23 obitelji koje zajedno imaju 83 djece i koje žive od socijalne pomoći. Prilozima gledatelja, sredstvima Lionsa i drugim donacijama nabavit će se hrana te kućanske potrepštine koje će se obiteljima uručiti 4. travnja, u prostorijama Caritasa u 12 sati kako bi im Uskrs učinili ljepšim, rekla je predsjednica Lions kluba Zadar Davorka Mezić te dodala kako je Linos klub najveća humanitarna udruga u svijetu koja je lani je proglašena najboljom, a u Zadru udruga broji trideset i četiri člana.
Iako je rezultat u ovakvim prilikama sporedna stvar, drago nam je što možemo napisati da je slavila momčad zadarskih novinara i fotografa i to rezultatom od 3:1. Golove su dali novinari Zadarskog lista Ivo Morović (inače i suradnik Slobodne Dalmacije), Andrija Dešpoja te urednik sporta, također u Zadarskom listu, Drago Bajković. Odlični u ekipi novinara bili su i golman Ante Kolanović sa HTV-a, kao i napadač Slobodne Dalmacije Predrag Opačić, kojemu je malo falilo da se upiše u listu strijelaca.
Za Lionse je gol dao djelatnik farme Vigens Jurica Dević. Zajedno s njim u momčadi su bili saborski zastupnik Božidar Kalmeta, zatim Zdravko Livaković, Mario Pešut i drugi.