Utorak, 19. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Novoselović i Padela na sudu se “častili” psovkama

Autor: Suzana Bandić

29.03.2013. 23:00
Novoselović i Padela na sudu se “častili” psovkama

Foto: Ivan JAMIČIĆ



Ajde budi frajer pa reci kako je stvarno bilo. Ajde! Bog te j…, još će ispasti da smo ja i ti rod. Ti si mi sina zaposlio? Još ćeš reći i da mi hraniš obitelj? Pa ovo je prestrašno što govoriš! Ovog nema nigdje – rekao je jučer u sudnici Općinskog suda u Zadru Antun Novoselović, bivši načelnik Odjela kriminalističke policije u Zadru nakon što je prilikom sučeljavanja čuo kako se brani Mladen Modrić Padela, 54-godišnji zadarski poduzetnik koji je prije dvije godine optužen jer mu je u konobi “K Marijanu” ozbiljno zaprijetio.
A po onome što je ispričao sutkinji Ivi Lovrin, svađu je započeo Novoselović dok je on stajao pokraj šanka čekajući vlasnika ili konobara kako bi platio svoj račun.  No bivši čelnik krima ima drugačiju priču.
– Rekao je da će iseliti i mene i moju obitelj iz grada, da će mi biti tijesan grad, da će me slomiti, polomiti, rekao je Novoselović.
– Sin ti je radio kod mene. Ja sam ga zaposlio. Vidiš kakav si ti – rekao je Modrić potom, na što je Novoselović odgovorio kako je možda prostor bio njegov, ali da je poslodavac, kao što se može vidjeti u radnoj knjižici, netko drugi i to netko iz Zagreba. No Modrić je bio uporan. Tvrdio je kako je lokal njegov, pa je ponovno reagirao Novoselović riječima: Rekao si da imaš šest tisuća kuna, a voziš mercedes i imaš puste poslovne prostore i lokale.
VIŠE U TISKANOM IZDANJU