Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

I kapetan Hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić uključio se u akciju za pomoć Mili Rončević

30.03.2019. 12:59
I kapetan Hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić uključio se u akciju za pomoć Mili Rončević


U veliku nacionalnu akciju prikupljanja pomoći za liječenje teško bolesne djevojčice Mile Rončević uključio se i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić.
Veznjak Reala oglasio se na Instagramu držeći papir potpore akciji i pozvao ljude da pomognu Mili, djevojčici koja boluje od teškog oblika leukemije i jedina joj je nada skupo liječenje u SAD-u.
Osim Modrića u akciju su se uključili i brojni drugi hrvatski sportaši.
Tako Ivan Rakitić, Dario Šarić, Ivan Klasnić, Ivano Balić, Darijo Srna, pa čak i naš KK Zadar te brojni drugi su na Instagramu i ostalim društvenim mrežama podijelili objavu kojom pozivaju ostale da se uključe u pomoć Mili.
Dario Šarić je na svojem Instagramu objavio story na engleskom u kojem objašnjava o čemu je riječ te poziva sve da se uključe u akciju. Svojim pratiteljima je objasnio kako je za liječenje teško bolesne dvogodišnjakinje potrebno oko 2,8 milijuna dolara te da isto nije moguće u Hrvatskoj nego samo u SAD-u.
Podsjetimo, Mila ima nepune 2 godine i već se godinu dana bori s leukemijom (akutna mijeloična megakariocitna leukemija AML M7). Do petka navečer prikupljeno je oko osam od potrebnih 14,55 milijuna kuna, a akcija ide dalje.
Mila je još jednom ujedinila Hrvatsku kao što je učinila i malena Nora Šitum, čija majka Đana na molbu obitelji Rončević, putem zaklade provodi ovu akciju.