Učenici Glazbene škole Blagoje Bersa opet zablistali

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika asaric
59. državno natjecanje
Gitaristi Glazbene škole Blagoje Bersa osvojili su druge nagrade, Lucija Iglić u trećoj kategoriji i Roko Skroče u prvoj kategoriji. Za natjecanje su ih pripremali profesori Hrvoje Šteko i Božena Lukin
Vedran SITNICA
Branka Višić Karavida, ravnateljica GŠ Blagoje Bersa

Na 59. državnom natjecanju učenika i studenata glazbe i plesa održanom u Zagrebu od 22. do 27. ožujka 2021.
nastupili su učenici Glazbene škole koji su osvojili prvu nagradu na regionalnom i time se kvalificirali za nastup na državnom natjecanju.

Gitaristi Glazbene škole Blagoje Bersa osvojili su druge nagrade, Lucija Iglić u trećoj kategoriji i Roko Skroče u prvoj kategoriji. Za natjecanje su ih pripremali profesori Hrvoje Šteko i Božena Lukin.
Učenik Šime Šoša s mentoricom prof. Nadom Smoljan osvojio je drugu nagradu u disciplini solfeggio.

Učenica Zara Kadija, nažalost, nije mogla nastupiti na državnom natjecanju koje je pripremila sa svojom nastavnicom Jasnom Frankić Brkljačić jer je dva dana prije natjecanja završila u samoizolaciji.
- Nadamo se da ćemo njenu plesnu koreografiju pripremljenu za državno natjecanje imati priliku vidjeti barem na nekom od školskih nastupa, rekli su iz Glazbene škole Blagoje Bersa Zadar.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno