Želimo da se i nas pita

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika admin
udruga_umirovljenika_gatara
Adam VIDAS
S "umirovljeničke" konferencije za novinare

Sazvali smo ovu konferenciju za novinare jer smo nezadovoljni kad netko kaže da nosi listu umirovljenika za Zadar, a da nas nitko ništa nije pitao. Želimo razgovarati s ljudima koji govore da predstavljaju umirovljenike grada i Poluotoka, jer mislimo da onaj tko govori da nas zastupa mora i znati što mi želimo i kako se osjećamo, rekao je Josip Gatara, predsjednik Podružnice Poluotok, Gradske udruge umirovljenika, misleći pritom na činjenicu da Josip Vlahović Ećo izlazi na izbore kao nositelj liste za Gradsko vijeće i Županijsku skupštinu, i to kao nestranački kandidat, za Demokratsku stranku umirovljenika. On je dodao da za predstavnika umirovljenika na sljedećim izborima žele nekoga tko će napraviti nešto za boljitak ljudi u trećoj životnoj dobi. Osim toga umirovljenici Poluotoka žele i nekoga tko će poštovati njihov rad jer, kako su rekli, sve što danas u gradu postoji treba zahvaliti generaciji treće dobi.

Gatara je pozvao umirovljenike da izađu na izbore i izaberu koga hoće, ali neka to bude netko tko će zaista zastupati njihove interese, a ne se samo boriti za vlast.

Osim toga, Gatara i Venci Jurin su rekli da žele imati predstavnika kojega će ostali vijećnici saslušati te koji će u Gradskom vijeću sudjelovati u raspravama i pomagati svojim savjetima.

 - Tražimo da možemo participirati u svakodnevnom životu grada. Mi smo jaka glasačka mašina o kojoj ovisi vlast i mislimo da bi sad trebalo računati i misliti na nas, zaključio je Gatara.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno