Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Marin Pucar izazvao prometnu nesreću s dvoje mrtvih

Autor: Hina (H)

29.04.2010. 22:00
Marin Pucar izazvao prometnu nesreću s dvoje mrtvih


Član uprave Podravka Marin Pucar (40) jučer navečer je na autocesti Varaždin – Zagreb kod mjesta Popovec zbog neopreznog prestrojavanja izazvao prometnu nesreću u kojoj su poginule dvije osobe.
Pucar se svojim “audijem A6” oko 21,45 sati, kako je danas izvijestila zagrebačka policija, neoprezno prestrojavao u desni trak, a onda je prednjim dijelom udario u stražnji lijevi dio automobila “mitsubishi pajero” bjelovarskih oznaka u kojem su bili 31-godišnjak i za sada nepoznati muškarac.
Oba automobila su uslijed sudara sletjela s ceste, pri čemu je na mjestu poginuo 31-godišnjak, dok je njegov suvozač umor jutros u bolnici.
Promet se zbog nesreće tim dijelom autoceste noćas do iza 2 sata odvijao lijevim prometnim trakom, uz regulaciju policije.
Tvrtka Podravka, u kojoj je Pucar član Uprave, priopćila je da su duboko potreseni velikom tragedijom i da s iskrenim žaljenjem obiteljima stradalih žele da “smognu snage prebroditi za njih ova iznimno bolna vremena”.
“Ovom prilikom želimo izraziti iskrenu sućut i žaljenje obitelji te prijateljima koji su pretrpjeli nenadoknadiv i nemjerljiv gubitak”, stoji u prioćenju koprivničke tvrtke.


 ZADRANIN NA ČELU PODRAVKE


Marin Pucar je Zadranin, rodom iz babinduba, brat je Benita Pucara, voditelja službe za zdravstvenu ekologiju zadarskog Zavoda za javno zdravstvo, te Ivice Pucara, glumca poznatog po ulogama serijama kao što je Ponos Ratkajevih. Nakon uhićenja čelnih ljudi Podravke preuzeo je tvrtku zajedno s Miroslavom Vitkovićem, a njih dvojica bili su rijetki članovi Uprave koji nisu u tom trenutku završili u zatvoru.