Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Motiv više zbog prilike koju nisam dobio

Autor: Andrija Dešpoja

29.04.2010. 22:00
Motiv više zbog prilike koju nisam dobio


Sa 14 godina sam otišao u Zagreb, a u Zadru jednostavno nisu znali prepoznati igrače poput mene – kazat će Puljić


Subotnji ogled s Lokomotivom za Zadar je svrstan u  kategoriji sudbonosnih utakmica u  kontekstu borbe za prvoligaški status. Pobjeda se nameće kao imperativ, a poraz u posljednjim trenucima utakmice u Rijeci sigurno je  ostavio traga na igračima. Momčad  Lokomotive nema problema takve  vrste iako su debitanti u HNL-u,  njihove brige oko ostanka su prebrinute te po najavi Tomislava Puljića, Zadranina u redovima Lokomotive, dolaze na Stanove odigrati rasterećeno što ih čini po  Zebićeve igrače još opasnijima.
– Imamo odličnu sezonu do sada.  Svi su nam predviđali grčevitu borbu  za ostanak, no svima smo uspjeli  začepiti usta te smo s rezultatima u  ovih 27 kola dokazali da smo puno  jači od polovine lige. Čak smo bili u  igri za Europu donedavno, a u  Zadar dolazimo potpuno rasterećeni, sa željom za nadigravanjem i  nadam se da ćemo se kući vratiti s  bod(ovima) – kazao je Puljić koji uz  sportski motiv koji ga veže kao  profesionalca ima još neki razlog  zašto bi želio da na Stanovima bude  u najboljem mogućem izdanju.
– Uz sve ovo postoji taj motiv više  kad budem istrčao na Stanove. Zadar je moj grad u kojem nisam dobio  priliku što mi je jako žao. Sa 14  godina sam otišao u Zagreb, a u  Zadru jednostavno nisu znali prepoznati igrače poput mene. No, to  nema veze s ovim sadašnjim Zadrom  kojeg vode drugi ljudi nego onda.  Sada sam član Lokomotive u kojoj  sam se s 27 godina pronašao i želim  da napravimo što je bolji mogući  rezultat bez obzira što domaćin ima  veliki pritisak od ponora Druge  lige.
Sezona iz snova je za vama. Kao  stoper ste bili strijelac četiri puta,  prepoznat je vaš učinak i sigurno ne  nedostaje ponuda za promjenom  kluba nakon završetka sezone.
– Odigrao sam vrlo dobru sezonu s  kojom su zadovoljni u klubu, a i  struka je zadovoljna što se vidi po  tome da sam u momčadi prvenstva  po izboru Sportskih novosti. Naravno, sve to je dobra odskočna  daska da uspijem pronaći angažman,  po mojoj želji, negdje u inozemstvu.  Ponuda ima, treba dobro izvagati i  odabrati pravo rješenje. No, do tada  ima još tri kola u kojima Lokomotivi  treba pomoći da privede kraju prvu  i vrlo uspješnu sezonu u Prvoj  HNL.