Dorotea Savić i Toni Grbić Miss i Mister maturanata

Slika korisnika admin
Sebastian GOVORČIN
Maturanti su zasjali u svom najljepšem izdanju

Najsvečaniji dan svoga školovanja prošlog su petka obilježili i maturanti Gimnazije Vladimira Nazora. Ne, ne radi se o dodjeli završnih diploma već o maturalnoj zabavi na kojoj je u petak navečer u Arsenalu zablistalo gotovo 180 maturanata i maturantica Gimnazije "Nazor".

U svečanim odijelima po posljednjoj modi, sjajnim dugim i kratkim haljinama na vrtoglavo visokim potpeticama ušetali su maturanti Nazora preko crvenoga tepiha u Arsenal koji je bio uređen posebno za njih i njihovu večer. Tamo su ih dočekali njihovi profesori, stručno osoblje s kojim su se susretali tijekom školovanje i ravnatelj, zajedno s bendom "Modus".

Velika generacija sastavljena od šest gimnazijskih razreda, tri jezična i tri opća usmjerenja, tradicionalno je birala i Miss i Mistera maturanata, njihove pratilje i pratitelji, a izabran je i najbolji plesni par. Titulu najglamuroznijih, dakle Miss i Mistera, ponijeli su Dorotea Savić i Toni Grbić. Prvi pratitelj i pratilja bili su Josip Števanja i Mirta Juran, dok su drugi pratitelj i pratilja bili Darijan Vertovšek i Dolores Vučetić. Podijem su, definitivno, najbolje vladali Lucija Turčinov i Toni Grbić koji su ponijeli titulu najboljeg plesnog para.

Nakon ove zabave, koju će sigurno još dugo pamtiti, državna matura i završavanje ostalih obveza neće biti nikakav problem za učenike koji su uspješno stigli do završnice svoga četverogodišnjeg školovanja.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno