Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Teško ozlijeđen Bibinjac koji je rezao bačvu na otpadu

29.04.2012. 22:00
Teško ozlijeđen Bibinjac koji je rezao bačvu  na otpadu


Muškarac (54) teško je ozlijeđen dok je jutros pilao bačvu u kojoj se nalazila eksplozivna smjesa. Prevezen je u OB Zadar gdje je i hospitaliziran nakon pružanja liječničke pomoći


Bibinjac Milan B. (54) teško je ozlijeđen u ponedjeljak ujutro u eksploziji još uvijek neutvrđene tvari. Muškarac je naime oko devet sati došao u bibinjsko sakupljalište sekundarnih sirovina gdje je potom nastradao u eksploziji metalne bačve koju je pokušavao prepiliti.
Eksplozija koja je snažno odjeknula  dogodila se oko 9.45 sati nakon čega, a na prvi mah posumnjalo se da je riječ o plinskoj boci pa su odmah alarmirani zadarski vatrogasci. No dolaskom na mjesto događaja utvrdili su kako je do eksplozije došlo uslijed rezanja bačve u kojoj se nalazila eksplozivna smjesa. Do njihova dolaska unesrećenom muškarcu u pomoć je priskočio 25-godišnji sumještanin koji ga je odvezao u Opću bolnicu Zadar.
Nakon što su mu liječnici pružili pomoć hospitaliziran je, a policija još uvijek utvrđuje sve okolnosti ovog događaja koji je uz požar na vozilima 63-godišnjeg Zadranina svim službama zadao poprilično posla  zadnji dan mjeseca travnja.