Načelnik Škara podržao kandidaturu Thomasa Ražova

Slika korisnika admin
Velimir BRKIĆ
Dosadašnji načelnik Luka Škara (u sredini) zajedno s kandidatima za novi mandat Damirom Gurlicom (lijevo) i Thomasom Ražovom

Pod motom "Za bolju Škabrnju" jučer su se u Općinskoj vijećnici predstavili kandidati za načelnika i njegovog zamjenika u ovom ravnokotarskom općinskom središtu, nezavisni Thomas Ražov i Damir Gurlica.

- Prva točka našeg programa je projekt zapošljavanja mladih, poticaj obrtništva i poljoprivrede, maksimalno koristeći fondove EU za razvoj ruralnog područja, rekao je načelnički kandidat Thomas Ražov, inženjer strojarstva, otac dvoje djece s dugogodišnjim iskustvom voditelja ljudskih resursa, koji se prije četiri godine vratio iz Austrije.

Pritom je naglasio da imaju tim radišnih i poštenih ljudi koji će uspješno provoditi i realizirati zacrtane projekte. Uz to zaposlit će komunalnog redara i pravnog pročelnika koji će pomagati kako u Općini tako i građanstvu.

Aktualni načelnik Luka Škara osvrnuo se na proteklo četverogodišnje razdoblje uz konstataciju kako ga prije četiri godine nije dočekao nijedan projekt važan za Škabrnju, osim dječjeg vrtića.

- Dočekalo me tri milijuna kuna duga i opći kaos. Kao šlag na tortu dočekao me je i neshvatljiv otpor sedmorice vijećnika HDZ-a koji su svih četiri godine bojkotirali, mene osobno kao načelnika i Općinu Škabrnja, rekao je Škara.

 

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno