Kradu novčanike, ali i ribarske mreže i "freze"

Slika korisnika anamarijabilan
Lopovi "operiraju"
arhiva Zadarski list
Nepoznati lopov ukrao je ribarsku mrežu

U nedjelju navečer u ulici Grgura Barskog Zadranina u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu 65-godišnjaka, odakle je otuđio novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Protekli vikend u Biogradu, nepoznati počinitelj je iz dvorišta u vlasništvu 76-godišnjaka otuđio motokultivator i kopačicu. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.

Protekli vikend u Privlaci, nepoznati počinitelj je iz mora otuđio ribarske mreže u vlasništvu 47-godišnjaka.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.

Jučer poslijepodne na predjelu Poluotoka u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio novčanik u vlasništvu 75-godišnje državljanke Njemačke. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno