Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Kradu novčanike, ali i ribarske mreže i “freze”

30.04.2019. 07:20
Kradu novčanike, ali i ribarske mreže i “freze”


U nedjelju navečer u ulici Grgura Barskog Zadranina u Zadru, nepoznati počinitelj je provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu 65-godišnjaka, odakle je otuđio novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.
Protekli vikend u Biogradu, nepoznati počinitelj je iz dvorišta u vlasništvu 76-godišnjaka otuđio motokultivator i kopačicu. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.
Protekli vikend u Privlaci, nepoznati počinitelj je iz mora otuđio ribarske mreže u vlasništvu 47-godišnjaka.
Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.
Jučer poslijepodne na predjelu Poluotoka u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio novčanik u vlasništvu 75-godišnje državljanke Njemačke. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog krađe.