Benkovački SDP na izbore predvode Goran Nimac i Ana Grgas

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika asaric
Na izbore za Gradsko vijeće izlaze samostalno
Velimir BRKIĆ
Benkovački SDP na izbore za Gradsko vijeće izlazi samostalno

Benkovački SDP ne namjerava i ovoga puta biti sporedni promatrač izbornog procesa i budućeg političkog života grada Benkovca o čemu svjedoče zvučna imena kandidata kao i 723 prikupljena potpisa potpore SDP-ovu kandidatu za gradonačelnika Benkovca Goranu Nimcu i njegovoj zamjenici Ani Grgas, koji ujedno predvode i listu za izbore za Gradsko vijeće na koje SDP izlazi samostalno.

Uz nositelja liste Gorana Nimca i druge na listi Ane Grgas, na trećem mjestu je još jedno zvučno i široj javnosti Zadarske županije poznato ime, nekadašnji nestranački kandidat za župana zaposlen u Ministarstvu branitelja, Vladimir Čačić.
Goran Nimac, diplomirani pravnik, referent Općinskog suda u Benkovcu, od kolovoza 1991. kao dragovoljac pripadnik Službe za zaštitu ustavnog poretka MUP-a RH kao samostalni inspektor, operativac. Od 1994. pravni savjetnik zapovjednika 84. gardijske bojne »Termiti«. Do 2002. stručni suradnik u UO za prostorno uređenje i imovinsko pravne poslove Grada Benkovca. Do 2011. rukovoditelj Sektora za opće, pravne i kadrovske poslove u Regionalnoj veletržnici Benkovac.

Danas je savjetnik za povjerene pravne poslove Ureda državne uprave UO za povjerene poslove Benkovac.

Ana Grgas, mr.sc. agronomije, dugogodišnja viša stručna savjetnica za poljoprivredu i stočarstvo Zadarske županije. Ovlaštena vještakinja pri utvrđivanju šteta koje nanose zaštićene životinje – predatori. Provodi stručne edukacije na terenu koje i uz angažman stranih NGO organizacija rezultiraju pokretanjem i razvitkom mnogih OPG-ova benkovačkog, obrovačkog i gračačkog kraja. Aktivno djelovala u KUD-u »Branimir« Benkovac što je rezultiralo pokretanjem škole obrade vune postupkom filcanja, škole tkanja, škole za mljekare, sirare, stočare i ljekovito bilje. Organizator mnogih smotri kao što su benkovačka stočarska smotra, izložba sira, izložba proizvoda sela i mnoge druge.

Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)