Jadran ukupno drugi

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika asaric
Treća regata Kupa Dalmacije
Autor: 
Ostvareno je osam prvih, tri druga i dva treća mjesta
VK JADRAN
Osmerac mlađih juniora: Đani Švenjak, Roko Skočić, Toni Čurković, Rafael Brkić, Bartol Cuković, Mateo Matešić, Luka Kraljić, Roko Bubić i kormilar Marko Vrkić

Treća regata za Kup Dalmacije održana je u Dubrovniku na regatnoj stazi u Rijeci dubrovačkoj. Veslači Jadrana i ovaj puta su ostvarili dobre rezultate zauzevši drugo mjesto u ukupnom redoslijedu klubova. Ostvareno je osam prvih, tri druga i dva treća mjesta. Od šesnaest posada koje su nastupile na regati, polovica ih je osvojila prvo mjesto. Prva mjesta osvajali su osmerac mlađih juniora u sastavu Đani Švenjak, Roko Skočić, Toni Čurković, Rafael Brkić, Bartol Cuković, Mateo Matešić, Luka Kraljić, Roko Bubić i kormilar Marko Vrkić, zatim Viktorija Aleta u samcu mlađih juniorki, četverac bez kormilara mlađih juniora u sastavu Mateo Matešić, Bartol Cuković, Roko Skočić i Luka Kraljić, četverac s kormilarom mlađih juniora Rafael Brkić, Đani Švenjak, Toni Čurković, Roko Bubić i kormilar Marko Vrkić, koji je ujedno pobijedio u memorijalnoj utrci u spomen na veslača Neptuna Lukša Telonić. Još su prva mjesta osvajali četverac na pariće kadeta Lovre Kolega, Adrian Vidović, Niko Skočić, Franko Božić, zatim Dora Turčinov u samcu kadetkinja, četverac gig na pariće mlađih kadeta u sastavu David Božajić, Mikula Bobić, Martin Vujević, Matej Tičić i kormilar Marko Vrkić te dvojac na pariće mlađih kadeta Teo Škarpona i Filip Matešić.
Druga mjesta zauzimali su Niko Škarpona i Luka Kovač u dvojcu na pariće juniora, Petra Babara i Nika Kovač u dvojcu na pariće mlađih juniorki i Niko Skočić u samcu kadeta. Treće mjesto osvajali su Luka Kovač u samcu juniora i Adi Hadžić u samcu mlađih juniora. Četvrti su bili Lana Marijačić u samcu kadetkinja te Marko Borić i Frane Medić u dvojcu na pariće mlađih kadeta. Nakon tri održane regate Jadran je i dalje u ukupno poretku vodeći ispred splitskog Gusara i šibenske Krke, a preostale su do kraja još regate u Kaštel Kambelovcu i Posedarju. U Dubrovniku su s veslačima bili treneri Marko Dragičević, Danijel Bajlo i Petar Milin te u pratnji predsjednik Nadzornog odbora Jadrana Gordan Marinović i član NO Rino Rados.

Petar Miloš i Ivan Mustać na juniorskom EP-u

Prošli tjedan su u sklopu priprema reprezentacije određeni su veslači koji će nastupiti na Europskom prvenstvu juniora u talijanskom Vareseu od 20. do 22. svibnja. Među njima su i Ivan Mustać i Petar Miloš, članovi Jadrana, koji će nastupiti u četvercu s kormilarom u kojem su i Gabrijel Pšenica (Trešnjevka) te Stribor Čižmek (Mladost). Trener posade je Zadranin Branimir Vujević. Na pripremama je sudjelovala i jedna veslačica Jadrana, Sara Žuvanić, ali ona neće putovati na EP.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno