Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Nediljka Mičić iz Zadra dobitnica Sonikovog električnog bicikla

29.05.2016. 22:00
Nediljka Mičić iz Zadra dobitnica Sonikovog električnog bicikla


Naše prodavaonice najviše znače onima koji ne mogu doći do udaljenih trgovačkih centara i velikih marketa. Zato se u Zadru ne kaže idem skoknuti u trgovinu, nego – idem u Sonik!, ističe Bakotić


Finale Sonikove nagradne igre “Foša i Sonik Vas nagrađuju!”, održano je Novigradu, na trgu Pod lipan, ispred prodavaonice S129.
Nagradna igra trajala je od 19. ožujka do 15. svibnja, a u njoj su mogli sudjelovati svi kupci koji su u navedenom razdoblju u bilo kojoj Sonik prodavaonici kupili jedan ili više proizvoda iz dijela asortimana pekare Foša Zadar (krafne, peciva, slanci, kroasani, bureci i štrudle), ispunili kupon koji su dobili uz račun i ubacili ga u za to predviđenu kutiju na prodajnom mjestu.
Osim po brojnim donacijama i sponzorstvima najveće bogatstvo Sonika su njegovih 500 zaposlenika te 120 prodavaonica diljem Zadarske županije uključujući i vanjske otoke Silbu, Molat, Ist, Iž…
– Te Sonikove trgovine nisu samo obični dućani, nego su i otočka društvena okupljališta pa bi tako bez njih život na otocima postao još teži, ističe Bakotić.
Štoviše, svaki zadarski kvart ima barem jednu Sonikovu prodavaonicu. Sve one opiru se trendovima velikih trgovačkih centra vraćajući u zadarske četvrti duh zajedništva i okupljanja u malim trgovinama.
– Najviše znače onima koji ne mogu doći do udaljenih trgovačkih centara i velikih marketa. Zato se u Zadru ne kaže idem skoknuti u trgovinu, nego – idem u Sonik!, ponosno ističe Bakotić.
Za dobru atmosferu u Novigradu bili su zaduženi KUD Luzarica iz Pridrage i Udruga žena Katarina Zrinska iz Novigrada. Svi nazočni mogli su do mile volje degustirati ukusne proizvode pekare Foša, Sonikove sestrinske tvrtke s Novog Bokanjca, kao i osvježavajuće napitke. Svoje proizvode predstavili su i ovdašnji OPG-ovi.
Program koji je vodio Elvis Papić upotpunili su i Sonikovi sponzori, Ebike i Reem Electronic. Osim što se detaljno moglo saznati o njihovim proizvodima, mnogi su iskoristili prigodu i za đir električnim biciklom.
Pod budnim okom komisije predvođene Marinom Bakotićem, voditeljem marketinga Sonika, te Jurom Prenđom i Katarinom Šarić, dodijeljeno je sedam vrijednih i atraktivnih nagrada. Glavnu nagradu je izvukao dječak Marko, koji je između 20 tisuća kupona, koje je bacio u zrak, uhvatio dobitni kupon Nediljke Mičić iz Zadra.
Riječ je o električnom biciklu Ebike mountainbike Hawk 29” vrijednom 10.450 kuna i dometa od 50 do 80 kilometara, kojeg je osigurao zadarski Ebike, čije je prodajno mjesto u Auto Hrvatskoj, u Ulici bana Josipa Jelačića 1.
Preostalih šest nagrada izvukle su Monika i Rafaela. Nagrade je osigurao Reem electronic sa zadarske Melade, koji od svog osnutka uz prodaju informatičke opreme nudi i usluge servisa po najvećim standardima.
Sretni dobitnici svoje nagrade mogu preuzeti osobno, uz predočenje osobne iskaznice, u roku 30 dana od dana objave rezultata.


 POPIS DOBITNIKA




1. NAGRADA: Ebike mountainbike Hawk 29”
Nediljka Mičić, Zadar
 
2. NAGRADA: Lenovo IdeaCentre C40-30 All In One White
Adolina Čulina, Pridraga
 
3. NAGRADA: Lenovo IdeaCentre C40-30 All In One White
Josip Jurjević, Zadar
 
4. NAGRADA: Prijenosno računalo HP 250-G4 DSC R5M330
Nikola Jozić, Vrbovečki Pavlovec
 
5. NAGRADA; Prijenosno računalo HP 250-G4 DSC R5M330
Dragica Režan, Bibinje
 
6. NAGRADA: Tablet Acer Iconia One 10- B3 – A20 – White
Ivica Smolić, Debeljak
 
7. NAGRADA: Tablet Acer Iconia One 10- B3 – A20 – White4
Ivan Bošnjak, Zadar


 HRVATSKA U PREKU, ŠKABRNJI I SMILJEVCU


Sonik stalno misli o svojim kupcima. Naime, u Preku, Škabrnji i na zadarskom Smiljevcu omogućit će javno gledanje utakmica reprezentacije Hrvatske s Europskog prvenstva iz Francuske, i to protiv Turske, Češke i Španjolske. Raspored će se objaviti naknadno. Hrvatske navijače čekaju brojna ugodna iznenađenja, poput animacija, nagradnih igara, stolnog nogometa, roštilja, pića…