Očišćeni Miškovići, do svog sela potegnuo i predsjednik NK Rijeke Damir Mišković

Slika korisnika valentinam
zelena čistka
Andrijan Miočić, predsjednik Mjesnog odbora Miškovići naglasio je da se posebno zahvaljuju prijateljima iz Škabrnje i Zemunika, koji su donijeli pet kašeta svojih pravih trešanja (drobnice)
Dio sudionika zelene čistke u Miškovićima

Prošlu subotu održana je cjelodnevna radna akcija – zelena čistka u Miškovićima. Pokošeno je i pograbljano cijelo mjesto od dijela starog Sela preko kapelice svetog Nikole sve do Mula i Bunara u dužini oko šesto metara.

Pokošena je trava i očišćena su dva pristupna puta od magistrale do mora. Tijekom dana uređena je i seoska plaže te dječje igralište. Sakupljene su tri baje granja smokava, bora, topola i petospore te trave i trstike.

Na radnoj akciji sudjelovalo je 25 odraslih mještana Miškovića te desetak djece. Mještanima se u cjelodnevnoj akciji aktivno uključio i Damir Mišković, predsjednik NK Rijeke. Po okončanju posla svi sudionici radne akcije „okrenuli“ su na ražnju, pravog ždrijačkog janjca i su ostali družeći se na Mulu u dobrom raspoloženju do kasnih večernjih sati.

Andrijan Miočić, predsjednik Mjesnog odbora Miškovići naglasio je da se posebno zahvaljuju prijateljima iz Škabrnje i Zemunika, koji su donijeli pet kašeta svojih pravih trešanja (drobnice).

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno