Potpisan ugovor za reciklažno dvorište u Sv. Filipu i Jakovu vrijedno 2,9 milijuna kuna

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika valentinam
EU financira 2.451.917 kuna
Reciklažno dvorište će se graditi na lokaciji iznad tzv. Banovih bora, 1.100 metara od centra Sv. Filip i Jakova i Jadranske magistrale na površini od 3.025 metara četvornih. Površina predviđena za smještaj reciklažnog dvorišta iznosi oko 1.758 metara četvornih
Velimir BRKIĆ
Potpis i pečat "vrijedni" tri milijuna kuna

Zoran Pelicarić Peco, načelnik Općine Sv. Filip i  Jakov, i Mario Lasan iz tvrtke Geotehnike d.o.o. iz Selca na otoku Braču,  potpisali su ugovor o izgradnji i opremanju reciklažnog dvorišta Općine  Sv. Filip i Jakov.

- Rok izgradnje i opremanje općinskog reciklažnog dvorišta je 10.  veljače 2019. godine, kazao je Pelicarić te dodaje:

- Sljedeći korak općinskog tima bit će osiguranje spremnika za odvajanje komunalnog otpada, natječaj kreće u rujnu, obznanio je Pelicarić  istaknuvši kako na projektu najviše rade Josipa Mrkić, njegova zamjenica, i Darko Mikas, voditelj projekta.

Općina je u studenome protekle godine potpisala Ugovor o dodjeli  bespovratnih sredstava temeljem Poziva na dostavu projektnih prijedloga "Uređenje reciklažnih dvorišta".

- Projekt je sufinanciran EU sredstvima u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, iz Kohezijskog fonda, a ukupna vrijednost dodijeljenih bespovratnih sredstava iznosi 2.451.917,88 kuna, rekao  je mag. oec. Darko Mikas, voditelj projekta i dodao:

-Reciklažno dvorište će se graditi na lokaciji iznad tzv. Banovih bora,  1.100 metara od centra Sv. Filip i Jakova i Jadranske magistrale na površini od 3.025 metara četvornih. Površina predviđena za smještaj reciklažnog dvorišta iznosi oko 1.758 metara četvornih.

Ocjena: 
Nije još ocijenjeno