[XXXL FOTOGALERIJA] Maturalna zabava Gimnazije Franje Petrića (21.05.2019.)

Slika korisnika mkvanja
Martin BRKLJAČA
Matematičarima nekadašnjeg MIOC-a samo je nebo granica

Nakon Hotelijersko turističke i ugostiteljske škole, Tehničke škole, Ekonomsko, birotehničke i trgovačke, Gimnazije Vladimira Nazora, Pomorske škole Zadar i Obrtničke škole Gojka Matuline, Škole primijenjene umjetnosti i dizajna Zadar te Poljoprivredno prehrambene i veterinarske škole i Medicinske škole Ante Kuzmanića, neslužbeni oproštaj od srednjoškolskih klupa, dugo iščekivanu maturalnu zabavu proslavila je i generacija 2018./2019. Gimnazije Franje Petrića.

Domjenak uoči svoje maturalne učenici i njihove pratnje odradili su u zadarskoj Varoši na prostranoj terasi caffe barova Kult i Dišpet.

Kako je to u organizaciji Spajalice, a pod medijskim pokroviteljstvom Zadarskog lista (tiskovina i web portal) 16. svibnja 2019. izgledalo, pogledajte u fotogaleriji Martina Brkljače. Osim na web portalu dio fotografija moći ćete pogledati i u tiskanom izdanju Zadarskog lista u ponedjeljak 3.6.2019.

Zadarski list čestita svim maturantima Gimnazije Franje Petrića, generaciji 2018./2019. i želi im uspjeh u daljnjem školovanju i životu!

 

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)