Red pred studentskom referadom

Slika korisnika admin
Autor: 
fax_referada2
Adam VIDAS
Čekalo se pred referadom i po nekoliko sati

Na Sveučilištu u Zadru jučer su se počele primati prijave za srpanjski razredbeni rok. Prijave će se zaprimati do kraja tjedna, u vremenu od 9 do 16 sati, a moguće je i slanje poštom. Već prvog dana pred studentskom referadom stvorio se poduži red, pa su tako oni prvi, a prvih je bilo poprilično, pristigli oko 9 sati, došli na red tek oko 13 sati.

Pristupnici se po svom izboru prijavljuju na razredbeni postupak za jedan ili više jednopredmetnih studija i/ili dva ili više dvopredmetnih studija.

Na razredbeni postupak za preddiplomske sveučilišne studije, integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij i stručne studije mogu se prijaviti pristupnici koji su s uspjehom završili srednju školu u trajanju od najmanje četiri godine, a prijave se podnose na obrascu koji se dobije u Studentskoj službi.

U prvu godinu studija, akademsku 2009./2010., moći će se upisati ukupno 1.590 kandidata.

Osim ispred referade, odnosno Studentske službe, red se jučer stvorio i ispred zgrade Rektorata. Tamo su se, na sveučilišnoj blagajni, plaćale upisnine, koje je bilo moguće platiti i u Splitskoj banci.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno