Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Ograničenja kretanja vozila i posjetitelja u lučici Vitrenjak

29.06.2011. 22:00
Ograničenja kretanja  vozila i posjetitelja  u lučici Vitrenjak


Zbog održavanja Svjetskog prvenstva u jedrenju do 19 godina od 30. lipnja do 17. srpnja u lučici Vitrenjak na snazi će biti ograničenja kretanja vozila i posjetitelja, kao i posebne sigurnosne mjere. Iz Jedriličarskog kluba Uskok jučer je stiglo sljedeće priopćenje:
“Od 30. lipnja do 17. srpnja parkiranje unutar lučice bit će dozvoljeno isključivo na dijelu parkirališta lijevo od ulaza u lučicu, i to samo na polovici do ceste. Parkiranje će biti dozvoljeno isključivo vlasnicima plovila privezanih u lučici Vitrenjak, uz pri ulazu obvezno predočenje članske iskaznice ili poziva na potpis ugovora za vez.
Od 7. do 15. srpnja korisnici vezova na vanjskom lukobranu do plovila će vozilom moći doći samo u vrijeme dok je flota Svjetskog prvenstva na moru, što se očekuje da će biti u razdoblju od 12 do 16 sati. U slučaju bonace i čekanja na isplovljavanje ili ranijeg povratka flote također se neće moći vozilom dalje od parkirališta rezerviranog za vlasnike plovila.
Od 7. do 15. srpnja korisnici vezova moći će pješke u svako doba dana doći do svojih plovila, putem za to predviđenih koridora. Ulazak unutar ograđenog dijela površine bit će dozvoljen samo akreditiranim osobama.
Od 6. do 15. srpnja kupalište neposredno ispred jedriličarskog doma, od gata lučice do rampe za osobe s invaliditetom, će biti isključivo u službi Svjetskog prvenstva i zatvoreno za posjetitelje.
Molimo vas da surađujete s našom zaštitarskom službom.
Zahvaljujemo na razmijevanju i suradnji, kao i pomoći da Svjetsko prvenstvo protekne u što boljem redu”.