Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Poseban doživljaj i atmosfera

29.06.2011. 22:00
Poseban doživljaj i  atmosfera


Ovo je bio poseban doživljaj, publika, razglas te atmosfera bili su na visokoj razini. Drago nam je da je JUMF u svom prvom izdanju ispao kao vrhunski događaj i nadamo se da će tako biti i ubuduće, rekao je Alen Babin


Prvo izdanje  JUMF festivala sve posjetitelje i ljubitelje alternativne glazbe ugodno je  iznenadilo. Osim većih  imena zadnje večeri  JUMF-a zadarskoj publici  su se osim Rewolta, Apel  Fenomena i Dubioza Kolektiva predstavili i dobro  poznati E.N.D. te Sexymotherfuckers. Svojim nastupom oduševili su svoje fanove, ali i ljude iz svih  dijelova Hrvatske koji su  tog dana pristigli uglavnom zbog Dubioze. Iako je  bosanska atrakcija privukla najviše publike, SMF i  E.N.D također su priredili  pravi spektakl.
– Skroz smo zadovoljni  nastupom i sretni smo što  se u našem gradu održala  ovakva manifestacija. Svi  držimo fige da JUMF postane tradicionalan festival  i napokon probudi zamrlu  zadarsku scenu. Publika je  bila odlična, što je bitno  kad sviraš u svom gradu.  Što se tiče benda, stvari idu  svojim tokom. Radimo na  novom materijalu i koncentriramo se na nadolazeće nastupe, govori frontmen Sexymotherfuckersa  Ivo Petrić.
Prije sveprisutnih Sexymotherfuckersa nastupili su i dečki iz E.N.D.-a  (Evil Never Dies). Jedni  od zadnjih protagonista  zadarske metal scene  odradili su iznimno energičan nastup začinjen  snažnim bubnjarskim dionicama i gitarskim rifovima.
– Ovo je bio poseban  doživljaj, publika, razglas  te atmosfera bili su na  visokoj razini. Drago nam  je da je JUMF u svom  prvom izdanju ispao kao  vrhunski događaj i nadamo se da će tako biti i  ubuduće, rekao je Alen  Babin, gitarist i vokal  E.N.D.-a.
ApelFenomen također  se predstavio zadarskoj  publici te večeri. Iako je  malobrojna publika prvi  put te večeri čula njihov  nastup, komentari su bili  pozitivni. Nakon izvrsna  tri dana raznolike i kvalitetne glazbe zaključak je  svima isti: Jedva čekamo  sljedeći JUMF!