Bibinje - destinacija dobre zabave

Slika korisnika admin
Pune plaže najava su dobre turističke sezone u Bibinjama

U Bibinjama, najmnogoljudnijem mjestu Zadarske županije, započela je uzbudljiva ljetna etno-gastro, kulturno-zabavna i sportska sezona.

Nakon prve po redu "Dalmatinske večeri" uz nastup Ivice Iće Sikirića i klape Bibinje, pečenu ribu i domaće vino, održane u nedjelju u bibinjskom "Staron selu", od petka navečer epicentrom plesnih glazbenih vibracija postala je i prekrasna plaža Punta kod marine Dalmacija.

- Blizina kristalno čistog mora i vrhunska glazba Bibanu daju šarm kakav posjeduju razvikani svjetski beach klubovi Ibize i Miamija. "Bibano Summer 2012." tijekom ljetne sezone donosi brojna glazbena iznenađenja, a svi after beach party programi nude slobodan ulaz za posjetitelje, kazala je Senada Delija, direktorica Turističke zajednice Bibinje.

Bibinjski bar na plaži ugostit će i poznate svjetske DJ-eve koji će plažu Punta u Bibinju pretvoriti u pravi plesni raj. Među ostalima potvrđen je dolazak britanske DJ-ice Miss Mavrick i svjetske DJ zvijezde Thomasa Golda.

- Atraktivnim after beach partijima u kasnim poslijepodnevnim terminima na plaži Punta nudi se pravi glazbeni spektakl na otvorenom. Visoki produkcijski uvjeti, atraktivne plesačice te vrhunski ambijent garancija su dobrog provoda i novog kultnog mjesta specijaliziranog za nezaboravne after beach partije u Bibinju, Zadru i okolici, govore u Bibano beach klubu.

Ugostiteljski objekt privlači svojim egzotičnim tropskim ambijentom, kaže Delija, no nije jedino što nudi bibinjska plaža Punta. Na njoj odmor nalaze brojni turisti, ali i mještani te žitelji Zadra i njegovog okruženja željni čistog mora i dobrog provoda.

- Već iduću subotu, 7. srpnja, bibinjsko Staro selo još će jednom odzvanjati milozvučnim dalmatinskim melosom. Uz nastup klape Lanterna, domaću spizu i hladno piće, bit će to noć za dugo pamćenje, naglasila je Delija.

U Bibinju se 16. srpnja održavaju popularne "Jadranske igre", najgledaniji ljetni televizijski showu u Hrvatskoj.

- Riječ je o projektu koji povezuje i spaja sve generacije, promovira autohtone hrvatske vrijednosti i običaje te na potpuno nov način obogaćuje lokalnu turističku ponudu, u ovom slučaju turističku ponudu Bibinja, naglasila je Delija.

Istaknula je da 35 destinacija, 100 dana, 300 ekipa, više od 60.000 posjetitelja i preko 2 milijuna televizijskih gledatelja "Jadranske igre" čini omiljenom ljetnom razbibrigom te atrakcijom koja se ne propušta.

Kategorija: 
Tag: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno