Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Sanacija kolone poslije sezone

29.06.2012. 22:00
Sanacija kolone poslije sezone


Važno je da ugostitelji konačno mogu raditi i da se može prolaziti i Trgom i Poljanom, a kroz tri tjedna vjerujem da će svi radovi biti gotovi, rekao je Brkljača
Među radovima koji se nastavljaju i u tijeku turističke sezone su i oni na Trgu Petra Zoranića. Nakon što su skinute ograde s Poljane Šime Budinića koja je napokon završena, i Trgom Petra Zoranića se može normalno prolaziti, a nakon pola godine napokon je otvorena i konoba Skoblar.
– Važno je da ugostitelji konačno mogu raditi i da se može prolaziti i Trgom i Poljanom, a kroz tri tjedna vjerujem da će svi radovi biti gotovi. Ostalo je popločati još oko 30 posto Trga, završiti zadnje detalje na arheološkim nalazima – srednjovjekovnim vratima, rimskim vratima i rimskoj kuli, a na samom kraju nalazi će se prekriti i staklenim površinama, rekao je Božidar Brkljača, šef gradilišta iz tvrtke Duca.
Radovi na sanaciji kolone su ipak predviđeni za jesen. Kako kaže Brkljača, da se ne stvara dodatna pomutnja ugostiteljima, tek nakon turističke sezone se ide u sanaciju kolone koja bi trebala trajati dva tjedna.