Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Otvorena sezona bungeeja

30.06.2019. 12:55
Otvorena sezona bungeeja


 U subotu, 29. lipnja, u 14 sati održalo se službeno otvorenje nove sezone bungee jumping skokova na Masleničkom mostu. Inače, ovo je, kako je naglasio Danko Žimić, zaljubljenik u adrenalinske sportove i voditelj bungee jumpinga na Masleničkom mostu, posebna godina za Maslenički bungee jer slavi svoj 15. rođendan!
Otvorenje sezone posebno su skokovima obilježiti poznati hrvatski i lokalni sportaši, misice i pratilje sporta, zadarski novinari.
– Ponovno nam se na otvorenju pridružio Marijo Možnik, europski prvak na preči iz 2015. godine i sportaš koji će zlatnim slovima biti upisan u povijest hrvatske gimnastike jer je uz Filipa Udea osvojio prve pojedinačne medalje za Lijepu našu na SP-ima. Također, Marijo je jedini koji je do sada s Masleničkog mosta skočio trostruki salto s ulaskom u more unaprijed, i trostruki salto s ulaskom u more unatrag, najavio je Žimić dodajući kako je uz Možnika, svoj skok odradio i Tin Srbić, svjetski prvak na preči (2017.), te osvajač srebrne medalje na EP na preči (2019.), zatim miss sporta Hrvatske 2019.veslačica Ivana Jurković, prva pratilja Miss sporta Hrvatske (2016.) i brza hodačica, Antonela Golubić, Miss Supranational Hrvatske 2019. Helena Krnetić,… Pored gimnastičara i ljepotica, skakali su i lokalni sportaši te zadarski novinari.