Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

Vanja Tokić osvojila pehar i medalju i ušla među top 5 profesionalnih šampiona svijeta

30.06.2021. 12:12


Članica zadarskog Body Building kluba Hulk Vanja Tokić (41) osvojila je pehar i medalju u profesionalnoj kategoriji PRO MODEL te u ukupnom poretku ušla među top 5 profesionalnih championa svijeta na natjecanju na Svjetskom prvenstvu u bodybuildingu "IBFF World Championship" koje je održano 26. lipnja 2021. godine u Kopru u Sloveniji.
Na ovom natjecanju je sudjelovalo više od 500 natjecatelja u svim kategorijama iz preko 50 zemalja svijeta, a u profesionalnom dijelu natjecanja Vanja je bila jedina predstavnica Hrvatske.
"Kao i svake godine organizacija je bila na izuzetno visokoj razini. Ove godine bilo znatno više natjecatelja, bilo je jako naporno i nastupila sam tek iza 21 i 30. No vrijedilo je svake sekunde priprema zakoračiti na svjetsku pozornicu ovaj put isključivo u profesionalnoj kategoriji PRO MODELA. Ponosna sam i sretna što sam se i ovaj put u Zadar vratila sa peharom i medaljom i to u kategoriji profesionalaca. Za mene je ovo izrazito veliki uspjeh jer uz ovaj sport živim normalnim životom, imam stalni posao, dvoje maloljetne djece, dodatni posao i sve druge obveze. Ispred mene je europsko prvenstvo u rujnu te "Universum" u listopadu. Ovom prilikom zahvalila bih Dušku Mađareviću predsjedniku IBFF federacije te Lariju Peruscu predsjedniku IBFF Hrvatske, svim mojim sponzorima – Gradu Zadru, Swarovskom, Rent' a car-u Perić, Hair for lifeu te Tendeluxu Zadar," kazala je šampionka Vanja Tokić.
Podsjetimo Vanja je nakon samo 3 godine treniranja od amatera postala svjetska prvakinja i profesionalni top model. Biti profesionalac san je svakog amatera, a Vanja živi svoj san te brani boje Hrvatske, naše županije i našeg grada na svim natjecanjima.
"Veliki teret je bio znati da sam jedina predstavnica naše zemlje, ali sa osmjehom na licu i sigurna u svoju izvedbu ponosno sam to odradila. Idemo dalje po još medalja i pehara", zaključuje Vanja Tokić.