Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

Hrvatski “it bend” za otvaranje hostela

Autor: Marija Knežević

29.07.2012. 22:00
Hrvatski “it bend” za otvaranje hostela

Foto: Zvonko KUCELIN



Prostor ispred Foruma, sigurni smo, dosad nije “pretrpio” veću količinu psovki od ove koju na svom repertoaru imaju Dječaci


Organizatori otvaranja hostela na Forumu ovim su povodom u Zadar doveli trenutačni “it bend” hrvatske estrade, splitsko-zagrebački hip hop trio Dječaci. I to potpuno besplatno.
Dječaci su u Zadru nastupili treći put, a nakon nastupa u Maraschinu koji je po brojnosti i angažmanu publike iznenadio i njih same, iznenađenja ovaj put nije bilo. Došao je veliki broj Zadrana i domaćih turista do kojih se danima prije brzo pronio dobar glas o besplatnom koncertu popularnog trojca.
Vojko Vrućina, Ivo Sivo i Zondo Zondini su, nakon Vojkovog solo koncerta otvorili pjesmom Maci. U sat i pol vremena publika je čula najveće hitove mladog benda; Punjene paprike, Meko sranje, Lovrinac i, naravno, Dalmacijo, pjesmu koja je gotovo postala klasik i čije riječi čak i oni koji nisu fanovi benda znaju napamet.
Dječacima je ovo bio prvi put da u Zadru gostuju u pratnji instrumenata. Ipak, njihov prvi “apsolutni live” u Zadru popratili su problemi s tonom u prvih nekoliko pjesama.
Prostor ispred Foruma, sigurni smo, dosad nije “pretrpio” veću količinu psovki od ove koju na svom repertoaru imaju Dječaci i bilo je pomalo smiješno vidjeti reakcije onih koji nisu upoznati s diskografijom i osebujnim tekstovima benda. Ipak, nitko se nije bunio, a Dječaci su koncert završili svojim posljednjim hitom za koji su nedavno snimili i pravi ljetni spot, pjesmom Miris. Zabava je ispred kafića Forum nastavljena uz grupu ABOP (After je Bolji od Partyja).