Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

Idassa Nadin slavila nakon šesteraca

Autor: Josip Prskalo

29.07.2012. 22:00
Idassa Nadin slavila nakon šesteraca


Nakon osam lijepih i ugodnih večeri u Podgradini na 3. memorijalnom turniru Marijo Šalina posljednji dan turnira započeo je utakmicom za treće mjesto u kojoj su se sastali Briševo i Lovinac. Prvih desetak minuta igralo se oprezno na obje strane da bi momci iz Briševa ipak krenuli po osvajanje trećeg mjesta. U svojim su redovima imali kandidata za najboljeg strijelca Šimu Jurlinu koji je sa svoja nova dva zgoditka, a ukupno šest i postao najbolji strijelac turnira. Utakmica je završila pobjedom Briševa 5:3. Revijalna utakmica zaista je bila poslastica večeri za sve prisutne na tribinama u Podgradini a sastale su se ekipe Super čiks i Vatrene. Djevojke iz ekipe Super čiks naprosto su letjele po terenu, a najbolja igračica utakmice Tea Pedić sa svoja četiri zgoditka po svemu je nalikovala na Luku Modrića. Za svaki svoj potez dobivala je gromoglasni pljesak gledatelja. Jedna zanimljiva situacija dogodila se 3 minute prije završetka utakmice, djevojke su napale suca Ivana Anića koji se jedva spasio od ratobornih djevojka i drugi sudac Ivan Zdrilić morao je prekinuti susret kako bi spasio svog kolegu. Dugo očekivano finale bilo je jedan mali sportski rat. Mnogobrojne prilike s obje strane nisu urodile plodom opet zahvaljujući vratarima Šimi Orloviću i Emiliju Puzaru i završilo je 0:0. Šesterci su odlučivali o pobjedniku trećeg memorijalnog turnira, a u ruletu šesteraca više mirnoće imali su momci iz Idasse Nadin. Nagrade i priznanja podijelili su Debbie Begonja i Luka Marinović, a nakon podjele priznanja uslijedio je veličanstveni vatromet kakav se odavno nije vidio u Podgradini.
– Želim zahvaliti svim dragim ljudima koji su nam pomogli da ovaj turnir organiziramo u najboljem redu. Isto tako hvala cijenjenim sponzorima i svim ekipama na sudjelovanju u turniru. Vidimo se 2013. na četvrtom memorijalnom turniru za našeg Marija Šalinu – kazala je Debbie Begonja, jedna od organizatora turnira.
– Hvala organizatoru na laskavom priznanju za najboljeg igrača turnira. Zahvaljujem svojim suigračima koji su pripomogli da upravo ja budem najbolji. Na kraju sve pohvale za odlično organiziran turnir, sigurno dolazimo iduću godinu u Podgradinu igrati turnir za našeg Marija – kazao je Lovre Karamarko najbolji igrač turnira.


Poredak


1. IDASSA NADIN – pehar
2. CB KORNER ROBI – pehar
3. BRIŠEVO – pehar
FAIR PLAY: MNK GRGURICE
Najbolji pojedinci
Najbolji igrač: Lovre Karamarko (CB Korner Robi)
Najbolji vratar: Emilio Puzar (Idassa Nadin)
Najbolji strijelac: Šime Jurlina – 6 zgoditaka (Briševo)




Utakmica za 3. mjesto


LOVINAC  3
BRIŠEVO  5
LOVINAC: Kovačević, Zdrilić, F. Baljak (1), J. Strika, Bogović, R. Baljak (2), L. Strika, Vedrić, A. Baljak. Voditelji: Antonio Vedrić i Josip Vedrić.
BRIŠEVO: D. Jurlina, Grabovac, M. Grubić – maći, Bulić, Š. Jurlina (2), Rončević, M. Grubić-Huso (3). Voditelj: Dalibor Jurlina.


Finale


IDASSA NADIN 2 (0)
CB KORNER ROBI  0 (0)
Malonogometno igralište kod škole. Gledatelja:300. Suci: Ivan Zdrilić i Ivan Anić.
IDASSA NADIN: Puzar, Guzić, Pavičić, Škara, Fantov, Abramović, Kevrić, Zubčić. Voditelj: Vedran Vinketa.
CB KORNER ROBI: Orlović, Jurjević, Čule, Bašić, L. Katalinić, Lončar, Klanac, T. Katalinić, Jović, Zdrilić, Karamarko, Jović. Voditelji: Ive Pavičić i Davor Brajnović-Gagi.


Revijalna utakmica (Ž)


SUPER ČIKS  5
VATRENE  1
SUPER ČIKS: Petra Šalina, Ivana Šalina, Marijana Blaće, Linda Šalina, Tea Pedić (4), Magdalena Šarlija (1), Ivana Maruna. Voditelji: Debbie Begonja i Luka Marinović.
VATRENE: Nikolina Šalina, Magdalena Nekić, Lucija Žuža (1), Antonia Perica, Kristina Batur, Lorena Bratović, Petra Breulj, Iva Žuža. Voditelji: Matea Šalina i Frane Budan.