Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

Ribarska fešta za invalidsku rampu

Autor: Velimir Brkić

29.07.2012. 22:00
Ribarska fešta za invalidsku rampu

Foto: Velimir BRKIĆ



U kruševačkom zaseoku Meka Draga održana je gastro-zabavna manifestacija “Humanitarna ribarska noć” u organizaciji udruge Meka Draga predsjednika Tonija Šokčevića.
– Od prihoda ove humanitarne manifestacije izgradit ćemo rampu koja osobama u invalidskim kolicima omogućuje pristup moru na plaži, rekao je Šokčević.
Meka Draga želi postati turističko odredište, a rampom za invalide plaža u pitomoj uvali dobit će još jedan sadržaj koji će mu u tome pomoći, pogotovo u privlačenju osoba s otežanim kretanjem.
– Žitelji Meke Drage, vikendaši i turisti koji ovdje tradicionalno ljetuju pokazali su da imaju posebnu socijalnu osjetljivost za sve koji dolaze u ovo naselje i plažu. Stoga će ova plaža biti na ponos ne samo žiteljima, vikendašima i invalidima, nego i svim mještanima Kruševa i građanima Obrovca, naglasio je Toni Šokčević.
Humanitarna ribarska fešta, zagrebački sastav “Zagrebačka bagra”, izuzetno dobra ponuda ribe i osvježavajućih pića te slikoviti prikaz ribarenja na sviću i povlačenja mreže iz mora privukla je više od tisuću posjetitelja.
Udruga Meka Draga za Dan Oluje, Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, 5. kolovoza, organizira veliki rock koncert uz nastup rock sastava Sunny day.