Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Obilježena godišnjica Turishotelova Hostela Forum

Autor: Damir Maričić

29.07.2013. 22:00
Obilježena godišnjica Turishotelova Hostela Forum

Foto: Zvonko KUCELIN



Uz performanse i zabavu preklopljenu s početkom KalelargArta, šarenim balonima, igrom svjetla, lijepim druženjem i “partijanjem” sa svim gostima uz dagnje i veselicu, zadarski Hostel Forum obilježio je godinu dana od osnivanja.
– Napravili smo to mladenački i nenametljivo, što dolikuje našim gostima, uz koktele u našim bojama, balone i igru svjetla, performere i zabavljače, potom zabavu za sve posjetitelje, a hostel je pun, kazala nem je Nives Kalac, voditeljica hostela Forum.
Lani u špici sezone Zadar je dobio hostel u srcu povijesne jezgre grada, čime je nakon niza godina u funkciju stavljena zgrada nekad davno izgrađena za hotel Forum. Špica sezone dogodila se zbog samog investicijskog ciklusa i radova. U prvoj je godini ostvareno oko šest tisuća noćenja, no glas o hostelu pročuo se.
– U ovoj godini, uz činjenicu da smo otvorili 15. ožujka nakon zimske stanke i dorada, pa nismo imali cjelogodišnji rad, kakav ćemo imati ubuduće, do sada smo ostvarili 8.670 noćenja, čime sam zadovoljna, kazuje Kalac.
Priča o hostelu u srcu grada s neponovljivim pogledom već je uzela svoje mjesto u virtualnom svijetu interneta preko kojeg se većina posla i odrađuje. Nema zemlje iz koje nije bilo gostiju. Trenutačno, kako dolikuje špici sezone, svih 37 soba, odnosno 110 kreveta popunjeni su.