Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Na autocesti A1 između tunela Sv. Rok i čvora Zadar II gužva u oba smjera

30.07.2018. 13:00
Na autocesti A1 između tunela Sv. Rok i čvora Zadar II gužva u oba smjera


Promet je povremeno vrlo gust na cestama u smjeru mora, u priobalju, posebice duž Jadranske magistrale (DC8), a povremeni su zastoji zbog prometnih nesreća i vrlo gustog prometa u smjeru mora.
 A1 Zagreb-Split-Ploče -kolona vozila na NP Lučko iz pravca Jadranske avenije u smjeru mora duga je oko  kilometar; kolona na izlazu Lučko u smjeru Zagreba oko tri kilometara. Povremeni su zastoji i vozi se u koloni između čvorova Lučko i Bosiljevo II u smjeru mora. Na NP Šibenik iz smjera Zagreba kolona vozila je oko kilometar; povećana gustoća prometa na autocesti A1 između tunela Sv. Rok i čvora Zadar II u oba smjera. 
A3 Bregana-Lipovac Kolona vozila na naplatnim postajama Lučko iz pravca čvora Jankomir duga je oko kilometar. Kolona teretnih vozila na naplatnoj postaji Bregana u smjeru Slovenije proteže se u duljini od oko tri km.
Istarski ipsilon -zbog pojačanog prometa na graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija stvorila se kolona dugačka četiri kilometara koja se dijelom proteže i na Istarski ipsilon. Pred tunelom Učka u smjeru Rijeke kolona je oko dva kilometra.
Na Krčkom most (DC102) povremeni zastoji u oba smjera, kolona vozila u smjeru otoka je 500 metara, a u smjeru kopna četiri kilometra.
Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.