Utorak, 19. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Šare: Nisam mogao vjerovati kada je ušla

29.08.2010. 22:00
Šare: Nisam mogao vjerovati kada je ušla


Smatram da puno toga ovisi o tome kako ćemo ući u utakmicu. Ovoga puta smo ušli dobro, ja sam postigao prvi pogodak nakon čega je uslijedio i drugi. Poslije dva postignuta pogotka sve je bilo puno lakše – kazao je Šare
Svoj prvijenac u dresu Zadra postigao je Perica Šare, a Zadar je pobijedio Zagreba i osvojio tri boda. Stoga, ne čudi što je nakon utakmice Šare bio jedan od najsretnijih Zadrana.
– Prezadovoljni smo. Po mom mišljenju, nadigrali smo momčad Zagreba premda nas je Zagreb pritisnuo posljednjih 10-tak minuta. No, na kraju su se svi napori isplatili i naša je pobjeda sasvim zaslužena. Smatram da puno toga ovisi o tome kako ćemo ući u utakmicu. Ovoga puta smo ušli dobro, ja sam postigao prvi pogodak nakon čega je uslijedio i drugi. Poslije dva postignuta pogotka sve je bilo puno lakše – kazao je Šare.
Zadovoljstvo postignutim pogotkom Šare nije mogao ni želio skriti.
– Najsretniji sam čovjek. Nisam mogao vjerovati kada je ušla. Zaista sam presretan.
Sljedeći vikend neće se igrati Prva HNL radi reprezentativne stanke. Tek za dva tjedna Zadrani gostuju Lokomotivi u Zagrebu gdje bi bilo sjajno odigrati barem neriješeno.
– Nadamo se da ćemo u Zagrebu osvojiti pokoji bod. No, ne smijemo se zavaravati, Lokomotiva je jako dobra momčad. Pobjeda protiv Zagreba nam puno znači i ne sumnjam da ćemo u goste Lokomotivi ići puni samopouzdanja – zaključio je Perica.