Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Susret hrvatskih i srpskih boraca

29.08.2011. 22:00
Susret hrvatskih i srpskih boraca


U subotu, 3.  rujna, u Biogradu na moru održat će se  još jedna priredba u organizaciji Bandog Productions i Bandog MMA Team,  pod nazivom Biograd Ultimate Fight  Night. Kao i prošle godine, želja organizatora je gledateljima pružiti zanimljive borbe, kao i cjelokupni  doživljaj događaja. Na priredbi s početkom u 20.30 sati očekuje nas 7 mečeva,  tri po poluprofi pravilima te četiri po  profi pravilima. Zasigurno najzanimljivija borba večeri odvijat će se između  boraca iz Srbije i mladih nada Hrvatskog MMA.
 – Sretan sam što se dosta boraca iz  Hrvatske na ovu priredbu javilo za  reprezentativne cijene, samo da bi branili boje svoje zemlje u borbama  međunarodnog karaktera. Tu je među  prvima bio Luka Jelčić koji se, nažalost,  ozlijedio na sparingu prije nekoliko  dana ali, hvala Bogu, dobili smo drugu  šansu u obliku Mateja Truhana, velike  nade Hrvatskog MMA. Uz to moram  pohvaliti Marka Lukačića, koji je, unatoč tome što ima meč na WFC Challenger 25. rujna u Sloveniji, inzistirao  da nastupa na ovoj priredbi, kaže Robi  Modrić.
Ulaznice se mogu kupiti na dan priredbe po 50 kuna za tribinu i 70 kuna za  parter. Priredba se održava u Novoj  školskoj dvorani na Rivi u Biogradu.


Uvodni mečevi


Martin Raci (Šibenik) – Ivan Bursić (Shark Gym  Ka.) -70kg
Ivan Vladimir (Metković) –  Matija Okičić (Shark  Gym Ka.) -70kg
Božo Mikulić (Bandog Zd) – Alen Pavošević  (Shark Gym Ka.) -84kg
HRVATSKA  vs.  SRBIJA
Špiro Kovač (Bandog)  – Nenad Pantelić (Srbija)  -84kg
Matej Truhan (Black Dragon Team) –  Miloš  Soldo (Srbija) -77kg
Toni Sikirić (Bandog) – Milan Becrević (Srbija)  -93kg
Marko Lukačić(Bandog) – Davor Vidović (Srbija) -84kg