Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Što se događalo u Paravinjinom kamionu?

Autor: Hina (H)

29.08.2012. 22:00
Što se događalo u Paravinjinom kamionu?

Foto: PIXELL



Rekonstrukcija okolnosti nestanka i navodnog ubojstva Antonije Bilić provedena je u krugu postaje policije u Gospiću


Glasnogovornik Županijskog suda u Šibeniku Branko Ivić potvrdio je kako je jučer provedena djelomična rekonstrukcija slučaja nestanka maloljetne Antonije Bilić iz Krički kraj Drniša, koju je naložila sutkinja Nives Nikolac.
Rekonstrukcija okolnosti nestanka i navodnog ubojstva Antonije Bilić u kabini kamiona okrivljenika za zločin, Dragana Paravinje, provedena je u krugu postaje policije u Gospiću, gdje je smješten Paravinjin kamion.
Rekonstrukciju je predložio odvjetnik obitelji nestale maloljetne 17-godišnjakinje, Vinko Ljubičić, na prošlom ročištu koje se vodi na Županijskom sudu u Šibeniku protiv Dragana Paravinje, optuženog da je pokušao silovati, pa ubio Antoniju Bilić.
Među osobama koje su jučer bile na rekonstrukciji su sutkinja koja vodi postupak, Nives Nikolac, odvjetnica Dragana Paravinje Ankica Giljanović te odvjetnik obitelji Bilić, Vinko Ljubičić. Službene izjave vezane uz taj postupak bit će dostupne danas, kazao je glasnogovornik šibenskog Županijskog suda Ivić.
Antonija Bilić nestala je 7. lipnja 2011. nakon što se na mostu preko Čikole ukrcala i kamion Dragana Paravinje. Taj je 43-godišnji vozač kamiona nakon uhićenja u Republici Srpskoj, priznao ubojstvo, da bi pred hrvatskim pravosuđem sve zanijekao. Antonija do danas nije pronađena.