Za tri betonska teniska terena 856.686 kuna

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika mkvanja
Počeli radovi u Športskom centru Višnjik
U ime Središnjega državnoga ureda za šport izražavamo zadovoljstvo što je počeo zahvat koji će ovom kompleksu donijeti tri nova kvalitetna teniska terena, rekla je, uz ostalo, Lea Starčević
SC Višnjik
Radovi bi trebali biti gotovi za 60 dana

Prema nedavno potpisanom ugovoru između Grada Zadra, odnosno gradonačelnika Branka Dukića i predstavnika Braniteljske zadruge Maslenica ‘93 kao izvođača radova izabranog u postupku javne nabave, počeli su radovi na novim teniskim terenima u sklopu ŠC-a Višnjik.
Otvaranju radova, uz predstavnike ŠC-a Višnjik, prisustvovale su Lea Starčević, stručna suradnca arhitektica i Petra Tončić Lipovšćak, stručna referentica iz Središnjega državnoga ureda za šport, a koji je u sklopu natječaja za sufinanciranje, izgradnju, građevinske zahvate i opremanje dvadeset dviju sportskih građevina na području Republike Hrvatske osigurao gotovo 8,8 milijuna kuna. Za ovaj projekt tijekom kojega će se izgraditi novi teniski tereni izdvojeno je 490 tisuća kuna.
- U ime Središnjega državnoga ureda za šport izražavamo zadovoljstvo što je počeo zahvat koji će ovom kompleksu donijeti tri nova kvalitetna teniska terena, rekla je, uz ostalo, Lea Starčević.
Denis Karlović, direktor ŠC-a Višnjik također je izrazio zadovoljstvo što su počeli radovi, te istaknuo da će u bliskoj budućnosti ŠC Višnjik imati veoma kvalitetnu tenisku infrastrukturu (pod rasvjetom) koja će, uz ostalo, omogućiti širenje i popularizaciju teniske igre, njezin razvoj, te intenzivan razvoj sportskoga turizma.
- Ovaj teniski kompleks bit će i pogodno mjesto za održavanje različitih turnira i međunarodne kategorije, istaknuo je Karlović.
U ime Grada Zadra na otvaranju radova bio je Luka Peranić iz Upravnoga odjela za kulturu i šport, a u ime izvođača radova, Braniteljske zadruge Maslenica ‘93. Branko Šimić. Nazočan je bio i Branko Brkić, ovlašteni inženjer za provedbu nadzora iz tvrtke Struktura projekt.
Rok za izvođenje radova je 60 radnih dana, a zahvat će stajati ukupno 856.686 kuna. U projektu je, zajedno s Gradom Zadrom i ŠC-om Višnjik u značajnoj mjeri sudjelovao i Hrvatski teniski savez koji će financirati postavljanje završnoga sloja na trima betonskim terenima.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 1 (1 glasova)