Utorak, 19. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

UZNEMIRUJUĆA SNIMKA Nasilnici se u Dalmaciji brutalno iživljavali nad mladićem s posebnim potrebama, jedan od njih je – boksač

30.08.2020. 13:21


Splitska policija traga za mladićima koji su se fizički iživljavali nad mladićem s posebnim potrebama tražeći od njega novac, doznaje se u nedjelju u policiji.
Policija je u posjedu videosnimke, koju su objavili mediji, a na kojoj se vide dva mladića koja tuku i prijete drugom momku. Treći mladić na snimci promatra, a četvrta osoba sve snima.
Neslužbeno se doznaje kako su dvojica nasilnika B.K. i M.P. od kojih je jedan kick boksač i upravo on nesretnom mladiću zadaje udarac nogom u glavu, od kojega pada na pod. Mladiću prijete i uvjetuju mu da im treba novac donijeti u roku od dva dana.
Jedan od nasilnika bio je član boksačkog kluba Leonid iz Kaštel Starog.
“Pojavila se snimka jednog od naših bivših članova kluba, ponavljam bivših, jer isti trenutak kada samo saznali da je naš bivši član na snimci, automatizmom se sam isključio, osuđujemo svaki oblik nasilja, i svaki član odgovara za sebe i svoje postupke, i ponavljamo još jednom osuđujemo svaki oblik nasilja. Hvala i ovo je automatski upozorenje za sve članove kluba da kod nas u našem klubu ne trpimo i osuđujemo ovakve postupke, tolerancija na nasilje je apsolutna nula – objavili su iz kluba.
https://www.facebook.com/watch/?v=902340243628630&extid=PlDjuC5bPtpLSwzp