Prtenjača: Slobodan Uzelac radi protiv interesa općine

Slika korisnika admin
Velimir BRKIĆ
Viktor Prtenjača

Bivši potpredsjednik hrvatske Vlade Slobodan Uzelac aktivirao je općinski vijećnički mandat SDSS-a samo s jednim jedinim ciljem, zaustaviti izgradnju trećeg kamenoloma koji bi se otvorio na području Jagodnje i Zapužana. Zamijenio je općinskog vijećnika SDSS-a s kojim smo imali suradnju za svaku pohvalu te se uputio od kuće do kuće srpskih povratnika pozivajući ih da izraze nezadovoljstvo jer će otvaranje kamenoloma, tvrdi, sasvim onemogućiti povratak srpskih žitelja u polački kraj. Štoviše, u istom cilju zaustavljanja projekta, koji će Općini osiguravati znatnu financijsku dobit i otvaranje novih radnih mjesta, obratio se na sve moguće i nemoguće adrese u Hrvatskoj, vidno revoltiran optuživao je načelnik općine Viktor Prtenjača na svečanoj sjednici Uzelca.

- U Kakmi će mu smetati kamenolom, a nije se bunio kada je do Domovinskog rata na njihovom području djelovala krečana u kojoj je radilo gotovo isključivo srpsko stanovništvo, a zagađivala je cijeli kraj. Neka javnost zna, koncesiju za taj kamenolom trebala bi dobiti tvrtka Beton zdrug iz Biograda na Moru, koju su osnovali hrvatski branitelji, naglasio je Prtenjača optužujući Uzelca i da prisvaja projekt obnove područne škole u Kakmi za što je, kaže, zahvaljujući Zadarskoj županiji i timu župana Stipe Zrilića osigurano 1,3 milijuna kuna dok je Općina ishodila potrebnu dokumentaciju i uredila okoliš.

Kategorija: 
Tag: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno

Komentari

Slika korisnika huligan
opa idu izbori..opet polemika ustaše-četnici a do koji misec ste zajedno žderali,a čemu služi škola u Kakmi? Nažalost nema više kamenjara na potezu Tinj-Vrana za koncesiju pa neće biti više velebnih projekata za svoj džep
Slika korisnika momcilo
Bitno da Prtenjača skida prljavštinu sa svog rođe Prtenjače koji je nenamjerno ubio Franka Lisicu i optuži Srbe pa i da sakuplja političke poene antisrpskom politikom i to mu prolazi kod nas budala a da će nam biti bolje --- to sa njim sigurno neće . Dokle ćemo se pred izbore vraćati u povijest i prisjećati rata a poslije da sa njima ždere i loče i smije se nama budalama koji glasamo zanjega .