Međunarodni lov na veliku ribu

Slika korisnika admin
Autor: 
PIXSELL
Natjecatelji će se okupiti u Silbi 8. listopada, a sljedeća dva dana lovit će velike ribe po propozicijama koje su uobičajene za ovakva natjecanja

Međunarodno natjecanje u lovu na veliku ribu održat će se na otoku Silbi od 8. do 10. listopada 2015. godine u organizaciji Sportskog ribolovnog društva „Galeb" Silba.

Napominjemo da je ovo natjecanje u big game ribolovu jedino koje se održava u Zadarskoj županiji od ukupno deset takvih natjecanja organiziranih na području cijele Republike Hrvatske. Natjecanje se organizira s ciljem popularizacije sporta i promocije našeg akvatorija kao trajne big game destinacije međunarodnog značenja u ovom iznimno atraktivnom sportu. Do sada je interes za sudjelovanje iskazalo 35-40 timova (riječ je o brodovima s prosječno četiri člana).

Natjecatelji će se okupiti u Silbi 8. listopada, a sljedeća dva dana lovit će velike ribe po propozicijama koje su uobičajene za ovakva natjecanja. Zajedničko uplovljavanje i privez brodova predviđen je za subotu u 18.30 sati, nakon čega slijede verifikacija ulova i rezultata te proglašenje pobjednika uz zajedničku večeru i zabavni program.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno