Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Kako brinuti o mentalnom zdravlju? Pitaj psihologa!

30.09.2021. 09:58


Udruga CINAZ organizira radionicu »Kako brinuti o mentalnom zdravlju? Pitaj psihologa!«
– Ako si mlada osoba od 15 do 30 godina i imaš pitanje/a vezano za poboljšanje i očuvanje mentalnog zdravlja prijavi se na radionicu koju sam/a kreiraš! Sve što trebaš je ispuniti prijavnicu, a na radionici ćeš dobiti svoje odgovore! Na ovaj način ćemo kreirati radionicu prema potrebama sudionika. Prijava je obavezna, a može se ispuniti do 1. listopada 2021. do 12 sati., navodi se u najavi radionice.
Besplatnu radionicu vodi geštalt psihoterapeutkinja i izvanredna profesorica dr. sc. Marina Nekić sa Sveučilišta u Zadru, a održat će se u Gradskoj knjižnici Zadar (Multimedijalna dvorana) u petak, 8. listopada 2021., s početkom u 17 sati u organizaciji udruge CINAZ.
Ovom aktivnošću obilježava se najveća Eurodeskova kampanja, »Time to move«, koja osim informiranja mladih o prilikama za mobilnost ima i tematski fokus očuvanja mentalnog zdravlja mladih, a ujedno se i daje doprinos obilježavanju Svjetskog dana mentalnog zdravlja (10. listopada).
Broj mjesta je ograničen, a svi sudionici su dužni pridržavati se epidemioloških mjera. Za sve upite zainteresirani se mogu obratiti na: [email protected].