Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Nakićev zamjenik dr. Neven Birkić

Autor: Teuta Babajko Jamičić

29.10.2009. 23:00
Nakićev zamjenik dr. Neven Birkić

Foto: Filip BRALA



Dr. Neven Birkić, 48-godišnji specijalist fizijatar, kao voditelj Odjela za fizikalnu medicinu i terapiju u zadarskoj Općoj bolnici radi šest godina
Dr. Dario Nakić, koji je na mjesto ravnatelja zadarske Opće bolnice izabran prije nešto više od mjesec dana, dobio je i svoga zamjenika – dr. Nevena Birkića, voditelja Odjela fizikalne medicine i terapije. Odluku o njegovu imenovanju je donijelo Upravno vijeće Opće bolnice Zadar na prijedlog ravnatelja dr. Darija Nakića.
Kao glavni razlog zbog kojeg je upravo dr. Nevena Birkića predložio za svoga zamjenika dr. Nakić ističe njegovu pouzdanost, mirnoću i staloženost. Riječ je o čovjeku, kako navodi dr. Nakić, koji će svojim radom doprinijeti boljitku zadarske Opće bolnice.
Dr. Neven Birkić, 48-godišnji specijalist fizijatar, kao voditelj Odjela za fizikalnu medicinu i terapiju u zadarskoj Općoj bolnici radi šest godina. Uz to, trenutačno je na subspecijalizaciji za reumatologiji, što je novost u fizikalnoj terapiji.
– Iznimno mi je drago štu su mi dr. Nakić i Upravno vijeće zadarske Opće bolnice ukazali povjerenje te me imenovali za zamjenika ravnatelja. Nova dužnost godi, no i obvezuje, velika je to odgovornost. Stoga, trudit ću se da što bolje i časnije obavljam svoj posao, prije svega na dobrobit i zadovoljstvo pacijenata, ali i djelatnika zadarske bolnice kao i šire društvene zajednice, kazao je dr. Neven Birkić nakon imenovanja za zamjenika ravnatelja zadarske Opće bolnice.