Za predsjednika ražanačke podružnice izabran Ante Dundović

Slika korisnika admin
Branko BOŽIĆ
Novoizabrano vodstvo općinskog zbora HSP Dr. Ante Starčević u Ražancu

Ražanačka politička scena od nedjelje navečer bogatija je za još jednu političku stranku. U dvorani Osnovne škole Juraj Baraković u Ražancu održan je osnivački zbor stranke HSP-a Dr. Ante Starčević kojemu su nazočili dopredsjednik stranke Rudolf Dvorski, županijski čelnici na čelu s predsjednikom Tomislavom Šarićem i dopredsjednikom Vladom Rapanom, članovi stranke, njezini simpatizeri i gosti. U svojstvu gostiju bili su županijski vijećnik i dopredsjednik Općinskog odbora HDZ-a Ražanac Josip Miletić, koji je pozdravio skup i osnivanje zbora u ime HDZ-a, predsjednik Općinskog vijeća Ražanac te, također dopredsjednik HDZ-a Ražanac Predrag Dušević te predsjednik Mjesnog odbora Ražanac Edmond Miletić.

Osnivački zbor je otvorio Tomislav Šarić, predsjednik Županijske organizacije te je njime ujedno predsjedao do izbora tijela i predsjednika podružnice Ražanac. Voljom većine nazočnih u Izvršni odbor izabrani su Mate Matak, Nikola Jović, Ante Dundović i Šime Barač. U Nadzorni odbor imenovani su Vlado Kovačević, Monika Kovačević i Ive Perković. Na mjesto rizničara imenovan je Nikola Jović, a za tajnika je izabran Josip Vuleta. Dopredsjednicima su imenovani Dario Perković i Marin Jokić, dok je na mjesto predsjednika jednoglasno izabran Ante Dundović iz Radovina. On će ujedno predstavljati ražanačku podružnicu u zadarskom Županijskom vijeću stranke.

Dundović je kazao da mu je izuzetna čast biti na čelu podružnice koja će ubuduće djelovati u okrilju časne i poštene stranke.

Dopredsjednik stranke na državnoj razini Rudolf Dvorski je izabranom vodstvu čestitao te je ujedno svima prenio pozdrave i lijepe želje od čelnice stranke HSP Dr. Ante Starčević Ruže Tomašić.

- U narednih 15-ak dana najvjerojatnije ćemo potpisati koalicijski dogovor na nivou države sa HDZ-om i to za Europarlament i za parlamentarne izbore, ali ne i za lokalne koji će se održati u svibnju naredne godine. Zadarska županija je među četiri u Hrvatskoj u kojoj naša stranka kotira zaista visoko. Dolazak Ražanca u naše redove nam je svakako jako važno i nadamo se kako ćete uz našu pomoć na nivou županije polučiti dobre rezultate. Koliko uvažavamo vašu sredinu govori podatak da ćemo za mjesto župana Zadarske županije kandirati upravo čovjeka iz vaših redova, kazao je Dvorski.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno

Komentari

Slika korisnika huligan
znači još jedan HDZ-ov prirepak
Slika korisnika sudac
Evo super jos jedan vojni penzioner presjednik . MAa vidi vraga , aj bogati hoce li itko pogoditi tko fali na ovoj slici ?
Slika korisnika Balkan Boy
A više glasova i nećete dobit nego koliko vas je na slici.