Ugledajte se na kućne ljubimce

Slika korisnika admin

NOGOMETAŠ KOJIM SE MOŽEMO PONOSITI

U vijestima smo saznali da je naš Luka Modrić dobio neku nagradu za svoju dobru igru. Mislim da je proglašen za najboljeg zadnjeg veznog. Ja doduše nemam pojma što je to "zadnji vezni" jer sam uvijek mislio da je Luka negdje u sredini terena, da gura prema golu i da razigrava napadače (a možda je to uloga "zadnjeg veznog"), ali to ionako ne razumije većina ovih koji su kao ludi za nogometom, a kojima je važno samo to da se s nekim svađaju. Ali Luka, na sreću, nije zadnji, nego je po ovome što smo čuli prvi u tome što radi. Vidjeli smo ga i kako prima tu nagradu i kako se zahvaljuje na tečnom španjolskom jeziku, a koliko se sjećam, jednako dobro govori i engleski. Osim toga, ugodno je znati da imamo jednog tako skromnog i kvalitetnog nogometaša, a osobito kada se sjetim zbog kakvih smo se primitivaca morali crvenjeti pred svijetom. Zanimljivo je koliko je taj momak dobro odgojen, kako je odmjeren u svojim izjavama, a osobito kada je u pitanju privatni život. E baš mi je zbog toga drago što je uspio i što mu i dalje dobro ide, a najviše se nadam da će jednog dana i s reprezentacijom osvojiti nešto vrijedno, jer smo, bar zbog ovakvih ljudi, to konačno i zaslužili.

OPASNA I GLUPA REKLAMA

Opet je sezona reklama vezanih uz intimne dijelove tijela. Opet se spominju nadražena koža, gljivična oboljenja i da ne idem sad u onu zonu koja tjera na povraćanje, a tu je naravno i toaletni papir. Pošto se tu nema što posebno pričati osim toga da li je listić dvoslojan ili troslojan, netko se pametan sjetio da se papir mota oko onog kartonskog tuljca i da je to dobar materijal za neku novitadu. Pazite sad ovo... Oni misle da ću ja kupiti taj papir samo zato što taj spomenuti tuljac ne moram nositi metar i po do kante nego ga mogu baciti direktno u školjku. Kakav fantastičan napredak tehnike i civilizacijskih tekovina općenito. Naš se svijet mijenja i to nabolje i nikada više neće biti isti. Zamislite što nam je omogućeno ovim fantastičnim izumom. Ne morate više prenositi taj izrazito teški tuljac toalet. Osjećam se kao preporođen. Novi čovjek. Jedva čekam da potrošim papir da svečano bacim ostatak u školjku.

A zašto sam napisao da je ova reklama i opasna. Jednostavno. Mala kćerkica moga prijatelja je gledala ovu reklamu i misleći da se to tako mora, bacila ostatak role u školjku. Problem je u tome što to nije bila "ona" rola nego stara, primitivna i zaostala. Ne moram vam pričati što se dogodilo poslije i opisivati radost moga prijatelja dok je navlačio gumene rukavice.

FILM KOJEG JE SNIMALO UKUPNO ŠEST ZEMALJA

Prije neki dan na televiziji je bio jedan film koji se zvao "Antichrist". U stvari, već je bio prošao, kada sam ga vidio na teletekstu pa me zanimalo o čemu se radilo i što sam propustio. U stvari, ono što mi je upalo u oči je jedan zaista čudan podatak. Volim pogledati odakle je taj film došao na našu televiziju pa ako je američka akcija ili romantična drama, onda ga preskočim. Kod ovoga filma je zanimljivo baš to iz koje zemlje dolazi, a dolazi iz ukupno šest zemalja. To je naime dansko- njemačko- francusko- švedsko- talijansko- poljski film i baš mi je žao što ga nisam vidio. Mora da je odličan, kada ga je snimalo šest tako velikih zemalja, da ne kažem - cijela Europa.

KUĆNI LJUBIMCI - NAJBOLJA EMISIJA NA SVE TRI TELEVIZIJE

 Kada sam umoran i iznerviran ljudskom glupošću, opačinama, kriminalom i ostalim lijepim stvarima koje me okružuju, onda pogledam "Kućne ljubimce" i tako odmorim ovo malo mozga što mi je ostalo. Antun Ponoš godinama ništa ne mijenja i to je dobro. Kvaliteta je konstantna, a mijenja se samo visina njegovog čela, ali to je šarmantno kao i sve u njegovoj emisiji. Ovaj smo put prvo vidjeli nešto poput lasice ili tvora, pa onda razigranog psića (da, psića, a ne krvoločnog monstruma od 150 kila kakve vodaju iskompleksirani primitivci po gradu), i na kraju razmijaukane angorske mačiće. I svi su oni u miru božjem tu u studiju bili i nisu se svađali i tukli kao što bi to na njihovom mjestu radili političari i druge javne osobe u Hrvatskoj. Kažem Vam ja. Najbolja emisija.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno