PARKU SOLINE TRI PRIZNANJA

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika admin
Autor: 
kamp soline
U kampu Park Soline posebno su ponosni na hortikulturno uređenje

Kamp "Park Soline", koji posluje u sastavu turističke kompanije Ilirije d.d. iz Biograda na Moru, dobitnik je tri značajna priznanja u domaćoj i međunarodnoj kamping industriji dodijeljenih na Kongresu hrvatskog kampinga, koji se održao u organizaciji Kamping odruženja Hrvatske, i domaćinstvu Ilirije d.d. u Biogradu na Moru od 27. do 29. listopada 2015. godine.

Kamp "Park Soline" dobio je priznanje Croatia's Best Campsite koji dodjeljuje Kamping udruženje Hrvatske, za najkvalitenije hrvatske kampove koji se ističu kvalitetom usluge, sadržaja i ponude, ostvarenim rezultaima i brigom za okoliš. Soline su potom osvojile drugo mjesto u izboru Naj kamp Adria 2015. u kategoriji Najbolji veliki kamp Dalmacije, vodećeg slovenskog kamping portala Autokamp.si koji promovira kamping turizam. Priznanje je  posebno značajno jer ga dodijeljuju sami gosti koji su boravili u hrvatskim kampovima.

Na ovogodišnjem kamping kongresu "Parku Soline" uručen je i međunarodni certifikat Ecocampig nakon uspješno provedenog audita u mjesecu rujnu 2015. godine. Park Soline jedan je od deset izabranih hrvatskih kampova koji je izabran da sudjeluje u pripremi za uvođenje načela održivog razvoja i ekologije u hrvatske kampove u suradnji sa udrugom "Ecocamping" iz Njemačke.

U kampu Park Soline posebno su ponosni na hortikulturno uređenje, budući da je u njemu posađeno preko 3.200 trajnica, 2.140 grmova, 560 raznih vrsta kaktusa, 245 penjačica i 950 stablašica, koje sve doprinose mediteranskom ugođaju. 

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno