Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Cibona zamrznula Zadar na -21

29.10.2018. 23:39
Cibona zamrznula Zadar na -21


U 4. kolu HT Premijer lige Cibona je pobijedila Zadar rezultatom 76:55 i tako drži savršen skor od 4 pobjede u HT Premijer ligi.
Najefikasniji u redovima Vukova bio je Ivan Novačić s 13 koševa, a pratili su ga Brandis Raley-Ross i Johndre Jefferson s po deset poena a Jefferson je dodao i deset skokova.
Ivan Velić, trener Cibone:
– Uvjerljiva, sigurna pobjeda. Znali smo u svakom momentu što želimo i hoćemo. Guštao sam kako smo kažnjavali protivnika. Neke su stvari bile sitni problem, prvenstveno njihova tranzicija.  Sve ostalo je bilo perfektno. Nisam očekivao ovakvu utakmicu jer smo se potrošili u zadnje vrijeme ali kad su izišli na teren letjeli su na sve strane. Pokazali smo jednu dobru košarku večeras.
Marin Rozić, igrač Cibone:
– Prije svega čestitao bi Zadru na pobjedi u Beogradu. Svaka čast, nije lako pobjediti Partizana kakav god da je u Beogradu. Mi smo ovu utakmicu odigrali kako smo htjeli, izuzetno motivirano i fokusirano. Zaista nas sve ide, izgledamo kao ekipa i ovo što vidim zasad to sve jako lijepo izgleda. U pozitivnom smo nizu i želimo tako i dalje.
Ante Nazor, trener Zadra:
– Čestitao bi Ciboni na zasluženoj pobjedi. Bili su spremniji u ovoj utakmici. Naglasio sam da je ovo šuterska ekipa ako se utvrdo ne izlazi na te šuteve nego mlako i na pola onda se ovakva ekipa razigra. Večeras sam vidio dosta toga što je momčad vratilo na ono staro i moja je zadaća da uđem u koštac s tim problemima.
Luka Božić, igrač Zadra:
– Mislim da smo izgubili jer se nismo pridržavali stvari koje nam je trener rekao i koje smo se dogovorili i mislim da je to glavni uzrok poraza.


CIBONA 76
 ZADAR  55   
(27:11, 13:13, 21:14, 15-17)
CIBONA: Bilinovac 9, Uljarević 8, M. Lubičić 3, Marić 4, Bundović 3, Gilbert 6, Novačić 13, Rozić 7, Slavica 3, Ross 10, Jefferson 10, Markota.
ZADAR: Grant 10, Bašić 7, Marić 2, Magarity 4, Krajina 7, Vuković 4, Brzoja 2, Špralja 9, Tomas, Little 2, Božić 6, Planinić 2.