Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Datković: Stvorili smo dovoljno šansi, ali nismo dali golove

Autor: Matej Lordanić

29.11.2008. 23:00
Datković: Stvorili smo dovoljno šansi, ali nismo dali golove

Foto: Vedran SITNICA



Problem je što ne možemo zabiti i privesti utakmicu kraju nakon igre koju smo prikazali i nakon šansi koje smo imali – kazao je Datković
Na konferenciji za novinare koja je prethodila objavi novog kluba Marina Tomasova sudjelovali su trener Zadra Ivica Datković i trener Intera Borimir Perković. Prvo je trener gostiju dobio riječ.
– Zadovoljan sam rezultatom. Moram priznati da nismo ušli na dobar način u utakmicu. To je razlog zašto smo prvo poluvrijeme odigrali nešto lošije nego inače. S drugim poluvremenom sam zadovoljan, ali želio bih reći da osim što je Zadar imao svoje šanse pri 1-0, imali smo i mi šansi i zato je rezultat 1-1 objektivan i najpravedniji – vrlo je kratak bio Perković.
Trener Zadra Ivica Datković bio je puno lošijeg raspoloženja nego njegov kolega.
– Ne znam što reći, jer sam još u šoku. Ne mogu vjerovati da nam se ovo događa. Problem je što ne možemo zabiti i privesti utakmicu kraju nakon igre koju smo prikazali i nakon šansi koje smo imali. Jednostavno ne znam što reći i nisam u situaciji da mogu razmišljati, jer mi se u glavi vrti mnogo stvari. Ta neefikasnost je već učestala kod nas, Tomasov je prošao vratara pa promašio, Terkeš također promašio. Nakon takvih situacija se događa ovo što se dogodilo – dvije minute prije kraja smo primili gol. Žalostan sam i iznenađen, jer sam očekivao da ćemo pobijediti. Stalno ponavljam da se utakmica igra do posljednjeg sučevog zvižduka. U posljednjem kolu moramo ići na sva tri boda, iako smo i prije to morali. Zakinuti smo sada za ta dva boda koja smo izgubili. Čestitam Interu na bodu, iako se ne slažem s kolegom Perkovićem da je neriješeno najpoštenije. Po šansama i po igri to nije najrealnije, jer smo imali tri mrtve šanse koje nismo realizirali. U ovoj utakmici uz malo koncentracije i osjećaja za gol smo mogli pobijediti – kazao je Datković.