Kucelin predstavio mlade autor(ic)e

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika admin
Autor: 
rakurs
Sebastian GOVORČIN
Zvonko Kucelin (drugi s lijeva) i mladi autori na otvorenju izložbe

Udruga za razvoj nezavisne kulture 'Šigureca' u sklopu projekta 'Artikultura' nastavlja sa ciklusom video izložbi umjetničke fotografije pod nazivom "Rakurs 5". Na svakoj pojedinoj izložbi prezentira se po 5 fotografa sa svojih 5 fotografija. Izložba je otvorena za profesionalce, amatere, entuzijaste..Cilj je promovirati umjetničku fotografiju i približiti je javnosti, te omogućiti priliku sve većem broju novih fotografskih nada da se afirmiraju.

Dakle, radi se o video izložbi gdje se fotografije projiciraju na platno postavljeno u predvorju Kina Pobjeda. S obzirom da sam prostor kina nije konstantno otvoren, već prima publiku samo tokom odvijanja programa, izložba je koncipirana tako da ju se može pogledati samo kad je neko događanje u tom prostoru. Postav traje mjesec dana, a zatim se predstavljaju sljedećih pet autora i tako iz mjeseca u mjesec. Ovim putem pozivaju se svi zainteresirani koji bi htjeli prezentirati svoj rad da se prijave putem naše mail adrese udruga.sigureca@gmail.com ili našeg myspace profila www.myspace.com/udrugasigureca .

Na drugoj izložbi po redu, čije otvorenje je održano u petak 27.17.09. u 21h, uvodnu riječ je održati poseban gost, poznati zadarski fotograf Zvonko Kucelin, urednik fotografije u našoj novini i jedan od osnivača 'Zadarskog lista', a svoje fotografije predstavili ćsu sljedeći autori: Iva Čizmin, Ivan Kutija, Josipa Zekanović, Leo Banić i Petra-Marija Surjan.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno