Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Halid i Crvena jabuka na Višnjiku

29.11.2010. 23:00
Halid i Crvena jabuka na Višnjiku


Crvena jabuka i Halid Bešlić svoju Karlovačko live turneju započet će ovog petka u Zadru.
Halid Bešlić prvi je singl snimio 1979. i iza njega je preko 30 godina uspješne glazbene karijere i tisuće koncerata. Povodom Karlovačko Livea-a 2010. izjavio je: „Na koncertima u sklopu Karlovačko Live turneje očekujem sjajnu zabavu i pune dvorane. S Crvenom jabukom surađujem već duže vrijeme i suradnja je uvijek bila odlična, a dokaz tome je duet ”Godinama” kojeg smo zajedno snimili. Drago mi je što ćemo zajedno nastupati i na Karlovačko Live-u.”
Crvena jabuka na glazbenoj je sceni od 1985. i neke od njihovih najpoznatijih ljubavnih pjesama postali su pravi „evergreeni”. Frontmen grupe Dražen Žerić – Žera objašnjava posebnu povezanost Jabuke i Karlovačko Live-a: Nakon 2005. Crvena jabuka ponovo nastupa na Karlovačko Live-u. Očekujem da će turneja 2010. biti odlična, a mi ćemo se, zajedno s Halidom, pobrinuti da svi koji dođu na koncerte uživaju u odličnoj atmosferi i opuste se od svakodnevnih briga i problema.”
Karlovačko Live 2010. nudi jedinstvena glazbena iskustva pivoljupcima diljem Hrvatske uz popularne glazbenike Halida Bešlića i Crvenu jabuku. I ove godine, ova turneja predstavlja neobičnu glazbenu kombinaciju dviju glazbenih zvijezda, stvarajući savršenu priliku za dobar provod s prijateljima.